En gang turist- alltid turist

Jeg er ei vimse, hva som går av meg iblant skulle jeg selv likt å vite.. Men det at jeg er en turist uten like når jeg er på tur er ingen tvil... Jeg bruker caps, har rumpetaske, H20 slippers, olashorts og i`m a tourist t-shorte..... Ha ha.. Neida, men om det hadde vært tilfellet hadde dere vel klart å sett for der synet.. 

Spansk er ikke mitt morsmål, ei heller mitt valgfag i ungdommen.. Av alle språk valgte jeg tysk! hvorfor...jo fordi det var lettere enn fransk..Idag kunne jeg ønske jeg heller hadde valgt fransk, da spanjolene ser ut til å forstå de som prater det her nede.. Ihvertfall later de som.  Vel for å toppe denne "turist" greia idag klarte jeg å Håkon å kjøre om kapp med en traktor langt ute på åkeren i "spanskmarka" .. Det var ved en feiltagelse vi havnet der, men spanjolene lo godt og vi følte oss direkte dumme der vi brummet bortover i vår "4`hjuling" av en Citroën C3 som høres lange veier. Vi kommer nok til å bli buret inne før vi rekker å komme hjem fra dette landet, for maken til fanteri vi klarer å prestere å få til her nede skal man lete lenge etter.   

Dette er få ting av våre daglige turistmål og hva som kommer til å skje i morgen lurer vi veldig på.. Jeg har alt klart å få gamle mannfolk til å sitte på pærten så jeg hopper 10 m bortover veien, låst meg fast på toalettet, rødmet for politiet og dummet meg ut i butikker ved å be om hare kjøtt fremfor okse( dette spise jeg ikke)  og siste men ikke minst stoppet i tlf midt i et gangfeltet.. Er det rart min mann blir bekymret ? Han har nå begynt å ha undervisning i oppførsel og sikkerhet for fler enn ungene----Nemlig meg.. Det er godt jeg eier selvironi.. Ellers ville dette blitt utrolig vanskelig å dele med dere... haha. 

En gang turist----ALLTID turist! 

12 kommentarer

DIVAMAMMA.COM

07.07.2011 kl.10:22

Hehehe.. Dere er søte :-)

Cathrine

07.07.2011 kl.13:12

haha..høres gøy ut være på reis med dere.men jeg skal ikke le for høyt for jeg er super vimsete selv:)
Ser ut som dere stor koser dere i Spania. Dere stråler om kapp hele gjengen :) Dette fortjener dere virkelig Camilla :) Jeg lurer på, hvilken str har du i den lange rde kjolen du kjøpte på Cubus før du reiste? Lurer om jeg må ha meg en slik til i skal til Danmark :) Ha en fortsatt nydelig ferie alle 4 :)

Lindapinda

07.07.2011 kl.17:45

Kjekk oppdatering Camilla.
Men hva synes mannen din om at du faktisk BLOGGER på FERIE?? Min mann sier han hadde gått fra meg om livet mitt med ham var så lite interessant at jeg faktisk følte for å blogge på en ferie. Tror du ikke Håkon blir dritlei av å se deg foran den pcen?:X

a

07.07.2011 kl.19:52

Lindapinda: Bra for deg at Camillas mann ikke har noe imot at hun blogger på ferie, for ellers hadde jo ikke du fått kastet bort tiden din med å skrive et så fullstendig unødvendig spørsmål.

Stine

07.07.2011 kl.20:52

Høres kjent ut;) *ler* Kos dere masse på ferie.

Jeg har et spørsmål, har du nettbutikk? Har virkelig lyst å handle noen av de fine tingene du har i butikken din, men bor dessverre et stykke unna:/

Merethe

07.07.2011 kl.22:38

Hei!
Håper dere har en FANTASTISK ferie!!! ;)
Jeg og mannen gifter oss i august, og tenkte å dra på en minihoneymoon, før den ordentlige til vintern.
Vi kunne tenke oss noen dager i Gøteborg, og lurte derfor på hvilket hotell dere har bodd på, for du har skrytt sånn av det - og vi vil gjerne ha et flott hotell ;)
Nyt ferien videre!!!
Klem

Håkon Kvarsvik

07.07.2011 kl.22:53

Lindapinda: Jeg synes det er helt ok at Camilla blogger når hun er på ferie. Dette er tross alt jobben hennes og det har jeg full forståelse for. Nå sitter nok jeg mer foran pcen og i jobb telefoner enn henne og om hun skulle gått fra meg pga. dette hadde vi nok ikke vært sammen nå. Men om mannen din hadde gått fra deg om du hadde brukt 15 min på kvelden foran dataen er det vel heller dere som har ett problem;)
ha en god kveld!
Ps: det er jeg og managern til Camilla som godkjenner alle kommentarene....

katrine

07.07.2011 kl.23:30

Så bra dere virkelig koser dere=) dere har forjent er nydelig familie ferie.
Lurte på en ting ang hodegavl på soverommet dere, hvor har dere kjøpt den?

Lindapinda

08.07.2011 kl.08:45

"Ps: det er jeg og managern til Camilla som godkjenner alle kommentarene…."
So what? Skrev ikke noe stygt jeg.

Min mann og jeg har det perfekt. Og det er bra for dere hvis dere også har det:)
Verken jeg eller min mann forstår hvordan noen kan sitte og blogge ned hele livet sitt for alt og alle. Og når du er så avhengig av å blogge at du tar med driten på ferie, sliter du.

Charlotte

08.07.2011 kl.09:48

Lindapinda: hvis du har et så stort problem med at andre blogger om livet sitt så skjønner ikke jeg hvorfor du er inne på denne siden i det hele tatt? Tror faktisk du synes det Camilla skriver er underholdende å følge med på jeg. Så da spillet det vel ingen rolle om hun skriver om hverdagen sin? Det er jo tross alt som Håkon skriver- jobben hennes. :-)

Kos dere masse i varmen! Her i Oslo regnet det:-/
Ha en fantastisk dag!

Line

08.07.2011 kl.11:37

Lindapinda: hadde du tjent penger på en blogg som Camilla gjør, hadde du hatt en blogg hvor flere tusen leser ukentlig, så hadde du nok også valgt å sitte et kvarter om dagen:) Du snakker om at du og mannen din lever et så perfekt liv, ikke mye perfekt om han forteller deg hva du kan og ikke kan gjøre, spør du meg! Innrøm det, du har ikke noen mann, du er 13 år, og har litt for mye fritid. Camilla: Stå på! Er allid noen som ikke tåler at andre lykkes og har det bra, desverre...Kos dere maks på ferie!

Camilla

09.07.2011 kl.12:20

Jeg bare en ting å si til deg Linda. Ha en god ferie og kos deg i ditt perfekte ekteskap med din perfekte mann.Så skal jeg nok klare å ta meg av det grusomme livet jeg lever med min Grusomme ektemann som finner seg i at jeg blogger på en feire. Moden kan vil ikke mannen din synes at du er når du sitter slik som dette på en blogg midt i fellesferien og lirer ut av deg den ene barnslige setningen etter den andre.
Ha en nydelig dag kjære deg =)

*
lykke til et det flotte ekteskapet ditt der du ikke har lov til å ha med deg arbeidet og hobbyen din på feire =)

Skriv en ny kommentar

hits