Litt fra Spania hjemmet

Jeg får ikke lagt ut mange bildene av hjemmet her nede, nettverkbrikken må fylles på imorgen så må derfor være rask.. hehe.. Meg rask på bloggen min? hehe, jaja.....Jeg skal prøve ihvertfall..

Nå sitter vi i 28 grader og nyter et kaldt glass vin. Jeg leser hjemmet og Håkon vi menn, ( jeg liker nemlig å lese vi menn jeg også..hysj! ha ha) vi lytter til stillheten mens vi nyter tanken på at vi bare skal slappe av i 8 dager til. Det å være på ferie betyr jo å ta livet med ro, men med to små småtroll er det ikke alltid like lett å ta ting altfor mye med ro så vi må utnytte kvelden så godt som mulig. I morgen skal vi en tur inn til sentrum her i torrevieja og spise en deilig middag lags promenaden,titte litt i bodene og på vår faste is restaurant for en fruktis med sorbet.

Stilen her nede er veldig enkel, men siden det er et feriehus er det grenser for hvor mye dilldall som min mor og far har prioritert å ta med seg med. Huset brukes av hele familie og er opptatt flere mndér i året, vi er nemlig 6 søsken som slåss om plassen. Ikke rart når vi har alt vi trenger fra et fult utstyrt kjøkken, stue med tv og alle kanaler man ønsker fra hjemme ( et must), barnesenger , gode store senger, bad,vaskerom ,bil,sykler ,basseng +++

Men innen jeg har dratt hjem er det nok mye nytt stæsj her, noe min mor synes er veldig morsomt .Her nede ha vi nemlig zara home 10 min fra døren... =) hehe

 

Nei dere, nå sier nette ifra her, vi skrives mer i morgen! Ha en nydelig kveld !

7 kommentarer

Sandra

04.07.2011 kl.23:47

Vi har hus nedi Torrevieja . eller åssen det skrives :-p Hvor ligger deres? vårt ligger med Playaflaminco :-)!

Annica

05.07.2011 kl.07:56

Ser ut som dere koser dere masse:)

Meg

05.07.2011 kl.09:03

Hvor i Torrevieja er det dere har hus? Vi har hus 4 km utenfor byen, på Playa FLamenca - drar nedover om 20 dager :D Cant wait!

Veronica

05.07.2011 kl.10:15

Du har virkelig en flott familie! Håper du/dere har en fantastisk ferie,det fortjener dere alle :)

Ha en fortsatt god sommer og lykke til videre med butikken din :)

Anne-Lise

05.07.2011 kl.15:55

Hei Camilla :)
Når du er ute å flyr med barna dine, har du noen gode tips til å få turen til å gå knirkefritt? Skal snart ut å fly med vesla vår på 4 mnd, og kjenner jeg er spent på hvordan det vil gå nå og senere ;)

Janne

05.07.2011 kl.20:06

hva er hysj med at du også leser Vi menn, for da? ;) ser ut til at dere storkoser dere! er innom hver dag å titter. Du er flink med bloggen din, og flink og oppdatere :-)

Christine

19.07.2011 kl.23:20

Dere ser ut som en utrolig lykkelig familie!!

Skriv en ny kommentar

hits