Jeg elsker det

Det beste med å være på ferie er alle intrykkene man iløpet av en dag får.. Idag har vi slappet av, badet,spist masse god mat, gått LANGE turer og vært på interiørshowhus- ja det er sant,litt jobb blir det også.. Jeg har fått så masse ny inspirasjon og mange av de varene jeg idag har sett kommer ikke til salgs før i slutten av 2012...Mange av varne var ennå ikke produsert ennå kun en utstilling av en kommende vare.... Jeg elsker det ,og alle mine nye kontakter er helt fantastiske. =) Det å vite en liten brøkdel av hva som kommer til å komme mer og mer inn er helt topp, spesielt når jeg skal bestille varer ! Det at jeg savner butikken min er ingen hemmelighet , det var med tungt hjerte jeg dro ifra den.MEN, når jeg kommer hjem blir det så mye nytt og spennende som vil skje, så en ferie er absolutt fantastisk! INGEN TVIL......

Siden så utrolig mange har lurt på om jeg kan gi  noen anbefaleringer på varer jeg ikke ville vært for uten i butikken , derfor tenkte jeg å bytte ut noen "familie-skryte-bilder-av-mine-to-små"  med "noen varer -fra-butikken.bilder".

Denne potta ville jeg ikke vært foruten. Jeg husker jeg så den første gang på messen i januar og etter det har jeg bare fått mer og mer sansen for den. Jeg har de selv i kjøkkenvinduet vårt hjemme og synes de gir vinduet et eget inntrykk.

 

Prisen på potten er 179 kr og er til salgs i min nettbutikk.

Disse 3 lyktene er bestselgeren, de er enkle, dekorative ,tøffe og veldig søte . Jeg har alle 3 str selv og selger alle i butikken min. Liten kr 159,- medium kr 179,- og stor kr 198,-

Denne 50x70 cm puten er utrolig populær og fargene den finnes i og putene som vil komme inn i samme stil kan lett kombineres og blandes med hverandre. Puten er utrolig god og myk og kan vaskes gang-på-gang uten å bli slitt og stygg. Denne puten har jeg i pudderrose og grå/lilla. Pris for puten m / innmat kr 379,-

Nå skal vi ordne oss i stand og dra på en deilig liten kina resaurant like i nærheten.

Ha en nydelig kveld videre alle søtinger, etterpå vil jeg blogge ut litt interiørbilder av leiligheten vi er i, den er nokså koselig skjønner dere.. =) Vi skrives!   

4 kommentarer

katrine

04.07.2011 kl.22:34

Det høres ut som dere koser dere masse, og det er velfortjent til alle sammen=) håper dere får en fin ferie resten av turen :)
De putene så utrolig fine ut, hadde passet i den nye leiligeten=)

Kristin

04.07.2011 kl.23:55

Hei Camilla:)
Jeg og familien min har også leilighet i torrevieja! Lurte litt på i hva området deres ligger? Er den i nærheten av kjøpesenteret habaners ? Vi er faktisk her nå vi også kanskje vi sees på promenaden:)

marie

05.07.2011 kl.15:18

Heisan!
Ønsker dere fortsatt en kjempefin ferie! :))
Skjønner godt det blir masse kos ...
for plassen ser jo helt perfekt ut .
SOL og SOMMER hva er vel bedre ?

Camilla

05.07.2011 kl.17:46

hei hei =)
Vi har hus rett nede ved saltsjøen i banos de europa =) 10 min fra habaneras i gåavstand =) huk tak i meg dersom du ser meg =)

Skriv en ny kommentar

hits