En herlig start!

ÅÅÅÅ som vi koser oss her i Spania, vi landet kl 0945 og har siden vi kom ned bare brukt tiden til å slappe av og nyte! Nå er det 34 grader ute og vi skal snart på Otto´s å spise en deilig middag etterfulgt av en god dessert. Kvelden kan rett og slett ikke bli bedre.

Hvordan er været hjemme, har dere hatt en fin dag så langt?

 

 

10 kommentarer

solfrid

03.07.2011 kl.18:55

Hvor er den flotte maxi kjolen fra?

Mayrin

03.07.2011 kl.20:04

Go ferie og kos dere mye i Spania , det fortjener dere alle sammen ! :)

Jeg vil si noen ord til deg , positive ord slik at du blir mer glad :)

Jeg vil først begynne med og si at jeg ble veldig lei meg da du sluttet og blogge på den første bloggen , så var jeg tilfeldigvis innom frkmamma91 for en del mnd siden og da så jeg navnet ditt dukke opp med en blogg adresse , og da ble jeg så glad og har da fulgt deg igjen siden da !
For det andre , så beundrer jeg deg for hvordan du klarer og få ting til og gå opp.. Du gjør det du kan best , du er en god mor , du lykkes i bedriften din selv om det sikkert er tunge dager der også slik som alt annet.. Du er ung , du er gift med en flott mann og dere har to flotte barn sammen , suksess rik , ett flott hjem du trives i , egen bedrift osv.. Jeg beundrer deg virkelig for alt du klarer , hvordan du står på og gjør det du kan får og få ting til og bli slik du/dere vil ! Når jeg tenker meg om så er du faktisk litt som ett forbilde for mange , blant annet meg.. Du er ett år eldre enn meg , fått opplevd og oppnådd mye på få år , du vet hva du vil og hva du skal , her ligger jeg og skriver til deg og aner ikke hva jeg vil eller skal.. Det er så forskjellig fra person til person.. Du er så flink når det kommer til innredning , farger og interiør.. Jeg får mange gode tips av deg via bildene , men når jeg evt prøver så får ikke jeg det til selv om jeg liker interiør veldig godt :) Ikke la negative kommentarer gå innpå deg , de er nok bare sjalu på deg.. Nei , jeg får stoppe nå før jeg begynner og gjenta meg selv helt , er mye jeg vil si , men det får holde nå :) Dette ble litt langt , håper du tar deg tiden og leser dette og får ett større smil om munnen :) -Klem!-

Kristin

03.07.2011 kl.20:29

Hei, så godt og fint d ser ut der, ville bare si du er helt fantastisk:) jeg følger bloggen din, er innom hver dag, flere ganger om dagen:) Hehe, synes du er utrolig flott, du er en så stor inspirasjon for meg:)) stå på Camilla, kos dere videre.. Klem Kristin.

lise

03.07.2011 kl.20:58

Her er det jo helt umulig å lese hva som står i innleggene.

Renate

03.07.2011 kl.21:25

Åh, så herlig! Hvor i Spania er dere? Kos dere masse videre! :- )

Camilla

03.07.2011 kl.21:32

hei hei! Så utrolig koselig kommentar, jeg sitter igjen helt målløs, jeg aner ikke hva jeg skal svare annet en at jeg ble veldig rørt og at tårene kom frem ( av glede) Tusent akk for en vakker kommentar!
Ha en nydelig kveld og ha en fantastisk kommende uke!

Stoooorklem fra meg, som sitter igjen målløs=)

Anja

03.07.2011 kl.23:45

Jeg lurer også på hvor kjolen er fra:)

Marthe

04.07.2011 kl.19:52

Her er det 26 grader og sol :D

Hilde

12.07.2011 kl.18:47

Bra dere dro til spania for å spise på et sted som heter otto's.

Harefrøken

13.07.2011 kl.16:32

Wow,så flott du er!:)

Skriv en ny kommentar

hits