Ingen bloggsperre!

Selv om jeg har vært treg på bloggingen min i det siste skyldes det ikke bloggsperre eller latskap ...Jeg har bare hatt utrolig mye med jobben min i det siste, nettet på jobben har vært nede, varer har kommet, måtte bestilles, telles..Ja....Mye på en og samme gang, men jeg kan med hånden på hjerte si at jeg er super stolt over resultatet juni mnd har gitt og håper det vil fortsette å utvikle seg.. Det er så utrolig morsomt å få til noe på egenhånd og helt alene . Stoltheten som følger en er ubeskrivelig, reddselen og uroen er umulig å komme seg unna og lettelsen over å få ting på riktig vei er fantastisk!

Nå har jeg fått meg en hjelpende hånd her på villapaprika,en som vil pushe meg litt i baken og gi meg et spark når det trengs, noe som gjør dette mye lettere for meg. Nå som ferien er her er det en super mulighet til å få blogget litt mer... Så nå som ferien går til Spania tenkte jeg å blogge litt om ferien vår. Leiligheten der nede er fantastisk og utrolig lekker, jeg har pakket med masse stæsj slik at jeg får pyntet den opp litt og gjort den litt mer " camillakvarsvik preget" hehe....

Men dere, når vi først er inne på dette med en hjelpende hånd... Mange har spurt meg hvem som har laget nettbutikken min og hvem som jobber med designet her på bloggen..Jeg tenkte derfor å si litt om nettopp det. Han som har hjulpet meg over på eget domene,tatt for seg designet på bloggen  og som har laget nettbutikken min jobber til daglig med å hjelpe folk med nettopp dette. Han er helt super og jeg har ingenting å sette fingeren  på.

Trenger du hjelp kan han hjelpe deg med å for eks; sette opp egen blillig hjemmeside, blogg oppsett, nettbutikker, hjelpe deg å komme igang med bloggen og han kan også ordne søkmotor optimalisering dersom du ønsker å havne på første plass på google. Dersom du ønsker eget domene, hjemmeside for familie eller bedrift er han absolutt den rette personene å kontakte.

Jeg kan ikke gjøre annet enn å gi han skryt for all den jobben han har lagt i min blogg og nettbutikk. For meg som var helt ny på denne fronten var det en trygghet at han viste hva han gjorde og guidet meg igjennom alt  fra start til slutt slik at jeg fikk frem mine ønsker og kunne forstå hva det forskjellige var og gikk ut på.

Trenger du en hjelpende hånd innen noen av disse feltene vil jeg anbefale deg å kontakte Inge ved å sende han en forespørsel. Du kan se Inges side ved å trykke HER eller sende en mail til ; seo@ingenilsen.com

Han er også personen som står bak det kommende nye designet mitt her på villapaprika, så fort vi har funnet ut hvordan statistikk telleren min fungerer i dette designet vil den bli benyttet. Designet er veldig spesielt og enkelte ting må justeres spesielt for å få statstikkene til å fungere. Ikke nøl med å kontakte han. Han gir deg svar uansett hva du lurer på.

2 kommentarer

Slankemamma - 23,1 kg :)

03.07.2011 kl.00:11

Ønsker dere en riktig god ferie , Camilla :)
Vi skal holde et "øye" med heimen vi ;)
KLem fra Nabo`n :)

Nina

03.07.2011 kl.00:31

Hei!:) Har fulgt bloggen din fra villapaprika.blogg.no og til nå!:) Helt supert alt sammen!:) Elsker bloggen din, dagen blir ikke helt den samme uten..:) Stå på Camilla!:) ønsker deg en helt super deilig ferie...!:)

Skriv en ny kommentar

hits