Teller timer......

Om 24 timer er vi sikkert på vei ut døren, med to stk trøtte gullunger og en bil full av bagasje... 12 deilige late dager i Spania skal bli ubeskrivelig deilig, bare det å få mange dager alene med familien min skal bli veldig deilig.. Svigers er også i Spania så at det blir litt turer til dem er ikke umulig.

Jeg har pakket og pakket til den store gullmedaljen, men siden jeg vet at jeg kommer til å få med meg litt småtteri hjem igjen i bagasjen så ha jeg pakket med omhu.. =) HELDIGVIS... Ifjor var det et mareritt å få med seg alt hjem igjen nemlig... Jeg har ingen planer om at det skal skje igjen.Det var et lite mareritt altså.... uff...

Ettersom Håkon startet ferien sin idag tok vi oss en bitteliten tur ut og koset oss litt... Litt kjærestetid er aldri dumt..Antrekket var enkelt satt sammen av klær jeg ennå ikke har fått pakket ned. Shorts - h&m . Topp-h&m , pumps -buffalo, silkebluse - tiger Det å skulle friske opp sommergarderoben litt i Spania blir ikke så altfor dumt jeg merker jeg tenger det nå... Det at værkartet ser nydelig ut og temperaturen der nede er godt over 30 lover godt og veldig VARMT.. =)

Jeg kommer til å bo i bassenget og på stranden om jeg kjenner meg selv rett..

 

 

7 kommentarer

Ann Karin Fladseth

02.07.2011 kl.00:36

Hei, vil ønske dere en flott ferie i Spania! Kos dere masse, så ses vi kanskje senere i sommer. Dere er hjertelig velkommen! Klemmer fra oss alle på møre.
PS gi en ekstra stor klem fra tante Ann til Mathilde og Olìver <3

Laila

02.07.2011 kl.09:39

Dere må ha en flotters ferie, dere er sååå heldige. Håper flytur og alt går på skinner og at dere bare kan kose dere masse sammen. Det er dere alle vel unt :-) Gleder meg til å høre hvordan ferien har vært! (Og ikke meningen å høres upassende ut nå altså, men du har så utrolig fint frontparti, om du skjønner hva jeg mener, hihihi, huff. Beklager altså. Men du er så fin, misunner deg den freshe kroppen din!!!) :-)

Mvh Laila

Linda

02.07.2011 kl.10:22

Hei!
Er butikken din stengt når du er bortreist? Hadde tenkt meg en tur fredag neste uke, kommer fra Oslo, så hvis du har stengt drøyer jeg det til senere.
Riktig god ferie, den er virkelig fortjent etter mye hard jobbing! :)

lise

02.07.2011 kl.11:40

Hvem skal styre butikken når du er borte?

Trude

02.07.2011 kl.13:26

Vi befinner oss i Spania nå (Costa Blanca), og her er det veldig godt og varmt! Litt for varmt spør du meg ;) Rebajas har allerede pågått en liten stund, så du får garantert fyllt opp kofferten til hjemturen! Vær obs på at vepsesesongen har startet nå, kan være lurt å ta med seg lindrende/allergimedisiner hjemmefra hvis ulykken plutselig skulle være ute!

Trude

02.07.2011 kl.13:27

Glemte.. God tur!!! :)

Linn

04.07.2011 kl.20:45

Søte sko! Hvor er de kjøpt, og pris? :-)
Ha en herlig velfortjent ferie sammen med familien din. Kos dere masse :-)

Skriv en ny kommentar

hits