God Morgen!

Så var det en ny dag igjen og morgendagen kan ikke komme fort nok! Pga feil fra flyselskapet ble turen vår litt forflyttet og vi har fått en tidligere reise enn hva vi hadde tenkt oss, men hva gjør vel det? INGENTING! tehe..

Feriemodusen har begynt å snike seg på meg, tanken på å kunne ligge mange dager på stranden bare å late meg  gjør meg i godt humør! Ungene er nesten like mye i ekstase over turen som oss, men jeg tror jeg kan si at jeg er den som gleder meg aller mest.. Jeg er nesten som en 10 åring på julaften, med sommerfugler i magen og overlykkelig.  Olíver har laget seg dykkemaske han selv mener han skal ha på når vi skal bade, et sugerør teipet på et par gamle solbriller med spiderman.. Fantasien er på plass, det er det ingen tvil om=) Jeg har nå pakket pcén, skaffet meg trådløs nettverk som kan brukes i Spania og sist men ikke minst ladet opp kameraet !

Er det flere som skal på ferie til helgen ?

Uansett...

 

TUSEN TAKK for alle de gode tilbakemeldingen jeg fikk på det lyse håret mitt. Jeg elsker det selv, er superfornøyd ! Jeg blir vel hvit på hodet før jeg komemr hjem fra syden, jeg pleier nemlig å få kjempe lyst hår når jeg er mye ute i solen .

 

Men dere, se på dette lekre armbåndet jeg har tatt inn. Jeg elsker slike armbånd og spesielt dette!

Jeg vil snart legge ut fler nyheter og vise frem litt av utvalget. Akkurat dette koster 879,-

 

Vel, nå får jeg få unna dagens gjøremål. Ha en nydelig dag alle sammen, vi skrives!

6 kommentarer

Christine

01.07.2011 kl.14:46

Tusen takk for hyggelig handel i dag. Ble veldig fornøyd med alt som ble med hjem :) Kommer nok snart tilbake, det var flere ting som fristet! Nyt late dager med mann og barn :)

Moi

01.07.2011 kl.15:09

Du, de røde lakkskoene du kjøpte fra Bianco tidligere. .. Er de verdt å ha? de er på halv pris nå...Litt usikker på om jeg kommer til å bruke de? Klem

Camilla

01.07.2011 kl.15:18

så koselig å høre =) du er hjertelig velkommen tilbake når som helst =) den 18/ 7 er butikken fylt opp med nyheter =)

Christina

01.07.2011 kl.18:10

Du er bare så nyyyydelig!!! :))
Måtte bare si det!:)

God ferie!!! Kan vel mildt sagt ta deg en velfortjent hvil en stund nå...:)

Leiren

01.07.2011 kl.18:48

Så heldig du er som skal til syden da!
Elsker å se på varene du har i butikken din, er inne på nettbutikken og kikker hver dag :D
Ha en god ferie når den kommer, den er deg vel fortjent! :)

Christina

01.07.2011 kl.20:42

Håper du lager et innlegg og forteller oss med EN gang de smykke e dine er tilgjengelig i nettbutikken!! Det du hadde her var bare dø-lekkert!!:)

Skriv en ny kommentar

hits