Natt-jobbing!

Som tiden flyr dere, jeg er helt skutt! Idag har jeg ikke fått slappet noe av føler jeg, så denne natten kommer til å bli priceless! Jeg merker jeg gjør alt for å få det beste ut av det jeg driver med, men gud for en jobbe det er og veien er lang! Jeg benyttet anledningen når jeg kom hjem fra leverandøren idag til å gå en kveldstur med min venninne Malin ( som var innom butikken tidligere idag) Vi skulle egentlig bare gå en 30-40 min lang tur, men endte opp med en 2,5 timer lang "Skravletur"  og planlegging av hyttetur på fjellet en helg etter at vi har kommet hjem fra Spania. Ja ja, Malin vi kvinner vet å bruke tiden effektivt.. hehe....

Nå har jeg en liten arbeidsøkt foran meg før jeg skal ta kvelden og legge hodet på puten.

Jeg håper dere har hatt en nydelig kveld og at dere får en god natt =)

Vi skrives i morgen! Nå må jeg få ferdig arbeidet før morgentimen tar meg igjen..

8 kommentarer

Bodil E

29.06.2011 kl.09:55

Den pudderrosa puten du har ved sidan av deg i sofaen, er den i nettbutikken? Ser ut som den som ligg i nettbutikken er uten stikninger.

moo

29.06.2011 kl.10:40

Hei :-) vet du har svart på dette før, men klarer ikek finne igjen svaret ditt hverken her eller på gamle bloggen din :-S
Lurer på hvor sofaen deres er fra? og er den mørkbrun el sort..? og ca pris...? Tuuusen takk på forhånd for svar!!! er på sofajakt til ny og større leilighet, og blir så inspirert av hjemmet ditt :-)

lene

29.06.2011 kl.12:01

Hei, er det bare du som står i butikken? Har forstått det sånn at du ikke er der hele tiden i butikkens åpningstider. Så flere kan altså komme til lukket dør? Eller har du en til ansatt?:)

admin

29.06.2011 kl.14:03

hei hei =) Vi har kjøpt den på bohus og den er i merket furinova og er i moccabrun fløyel ( husker ikke hvordan det skrives)

håper du finner den =) ha en nydelig dag =)

admin

29.06.2011 kl.14:05

den selger jeg på nettbutikken, Bildet lyver litt på nettbutikken da lama ikke har bildet av den jeg har på nettet. Den er lik den lilla og er med sømruter =)
ha en nydelig dag =)

tonje

29.06.2011 kl.17:43

hei. det var meg som lurte på om du kunne poste noen bilder av badet. Håper du begynner å blogge litt mer om hverdagslige ting og interiør fra hjemmet ditt. syns desverre dette er blitt en ''butikk-blogg'' :/

Gitte

29.06.2011 kl.18:19

Heisann Camilla! Må bare få si at jeg elsker bloggen din, og er innom daglig :) Nettbutikken din er også utrolig bra! :D Elsker stilen din! Men det er noe jeg lurer på, jeg har ikke sett noe til hunden deres i det siste, har dere den fortsatt eller? Og hva gjør dere med henne dersom dere skal på ferie eller at du og Håkon skal ha en alene helg sammen? :) Ha en fortsatt nydelig dag! :-) Klem fast leser

admin

29.06.2011 kl.18:32

hei hei, tusen hjertelig takk for det =)
Mie bor for tiden hos min bror, vi bytter på å ha henne, men pga vi begge har 8-12 timers arbeidsdager har vi ikke tid til henne på samme måte og da har hun det så utrolig mye bedre hos min bror som gir henne 100% oppmerksomhet =) Vi ser henne når vi vil og hun er en lykkelig liten vimse som elsker min bror enormt mye =)

Skriv en ny kommentar

hits