Deilig lunsj

Jeg er virkelig privilegert med gode venner!

Idag kom Malin og vakre Jonatan  innom med en deilig lunsj til meg. Det er så koselig å få besøk og slå an en prat, og med en liten råtass som har krutt i stumpen fikk vi lekt litt også. Jonatan er prikk lik Mathilde, aktiv og en liten utforsker itillegg har de bursdag på samme dag 22.Desember. ( Mathilde er 1 år eldre bare) Tusen takk for en nydelig lunsj Shnuppa!

 

Nå skal jeg få unna litt arbeid, vi skrives! ha en nydelig dag alle sammen!

11 kommentarer

Anette

28.06.2011 kl.15:03

Hei.

Flott blogg du :)
Ble sulten av den lunsjen der.

Har prøvd å sende deg mail angående den turkise skåla, men ikke fått svar. Mulig det har blitt en feil. Har du igjen av den?

Ha en fortsatt strålende dag!

admin

28.06.2011 kl.15:40

hei hei, har du sendt til mailen som står her inne har jeg nok ikke fått lest den, jeg kommer meg nemlig ikke inn på den av en rar grunn =) Send meg mail på Ckinterior@hotmail.no så skal jeg få sendt deg den så fort du ønsker. Jeg har 4 stk igjen =)
ha en nydelig dag !
klem fra meg =)

Anette

28.06.2011 kl.15:47

Det er den jeg har sendt til. Da skal jeg sende en ny en. så flott at du har igjen!|

admin

28.06.2011 kl.15:56

Beklager virkelig det hele, ha en nydelig dag, vi snakkes på mail =)

tessa

28.06.2011 kl.21:10

Fin knagg :-) du kjenner frøken larsen du også ja :-)

Hilde

28.06.2011 kl.23:26

Vet du hva, jeg har fulgt bloggen din i snart 2 år, men nå er jeg skikkelig irritert på deg. Når du skulle åpne butikken, så skrev du : dette blir ikke en dyr butikk, jeg skal ha noe for enhver smak, og til rimelige priser. Jaha, tenkte jeg, kanskje jeg også kan begynne å handle noe flott til en rimelig penge da. MEN NEI, lamper til 1300 kr og puter til 350 kr e ALTFOR dyrt, og det er bare 2 eksempler! Du hadde blitt en god politiker du, som ikke holder ord! Ikke alle småbarnsforeldre har råd til å handle så dyrt, faktisk - ingen jeg kjenner har råd til det! Det er liten tvil om at du er meget privilgert!

admin

28.06.2011 kl.23:46

hei.
Jeg selger puter til jeg selger gode kvalitets puter helt ned i kr 225 og lamper ned i kr 500,- . Jeg har også mange andre artikler med priser fra 14 kr og helt opp til 10 000 kr. ( møbler og krystall kroner)
Skal du kjøpe lamper og puter som er billigere enn dette må man nok nesten gå på ikea, kid osv. Jeg har absolutt ingen mulighet til å konkurrere med disse kjedene og og har heller ingen intensjon om å gjøre det. Disse kjedene kjøper inn ekstremt store kvanta av varer , da snakker vi 1000vis og for ikea sin del millioner av varer kjøpt direkte fra butikk. Jeg har sammenlignet mine priser med konkurrenter som selger de samme varene og ligger i snitt 20% under disse, noe jeg an gjøre pga lave driftkostnader.

I forhold til det du skriver om at jeg er uærlig og ikke holder ord synes jeg kanskje er litt på kanten da alle som er innom butikken og kjenner varene og kvaliteten skryter veldig av butikken pga det lave pris nivået. Men jeg ekskluderer ingen og må selvfølgelig ha varer som er større og derav selvfølgelig dyrere.
Hvordan andre disponerer pengene sine skal jeg ikke blande meg opp i, men det har ingen sammenheng med hvilken priser jeg har i butikken min.

Jeg finner denne kommentaren meget upassende da du kaller meg uærlig fordi jeg har et vidt prisspenn i butikken min, disse to tingene har ingenting med hverandre å gjøre.
Jeg føler meg absolutt privilegert pga jeg har fantastiske venner, familie og får jobbe med drømmen min, men det å drive butikk er ingen gullgruve om det er det du sikter til .
ha en fin kveld =)

Anette

29.06.2011 kl.01:14

Må si meg uenig med deg Hilde. Har akkurat handlet av Camilla og for fem produkter betalte jeg 1324kr. inkludert porto. Det synes jeg ikke er dyrt. Det er dyre produkter i butikken hennes, men det også mange billige. Slik er det i enhver intriørbutikk.

Elisabet

29.06.2011 kl.14:37

Tydelig at Hilde ikke har peiling på hvordan en butikk går rundt. Camilla driver ikke veldedighet.

Hilde

29.06.2011 kl.23:24

Nei, Hilde vet ikke hva hun prater om, for hilde driver ikke en butikk. makan til sprøyt.
Jeg sier bare ganske enkelt, at du sa en ting da du åpnet butikken, men viser noe helt annet nå. Du må tåle å høre sannheten som alle oss andre Camilla.
Fint at du ligger under konkurrentene der du bor, men ikke overalt ellers i landet.

admin

29.06.2011 kl.23:49

Nå får du gi deg Hilde, er du kun ute etter å lage krangel her inne eller vil du bare være ufin mot meg?.
Men over til noe annet, spørsmålet er vel heller hvilke produkter og hvilken kjede / butikk du sammenlikner meg med? Når jeg sier jeg er billigere enn konkurrentene mine så er det på de samme produktene fra samme leverandører av de produktene jeg selger prisen gjelder. Hva andre kjeder som har andre leverandører enn mine tar seg betalt for varene kan jeg ikke ta hensyn til. MEN, om noen selger de samme varene som meg et annet sted i landet med lavere dekning og prising får de stå for det, men jeg kan ikke drive forsvarlig med priser lavere enn de jeg har. Og jeg har som sagt VELDIG lave driftkostnader og har undersøkt markedet nøye for å vite hvor jeg skal legge meg. Om dette er så utrolig viktig for deg å bevise så får du komme med håndfaste beviser på samme varene jeg har , for da tror jeg at jeg trenger å ta meg en prat med mine leverandører.Og når jeg mener bevis, gjelder ikke dette tilbudkampanjer eller spesielle utsalg som gjelder for en tids begrenset periode.

Nå tror jeg vi legger denne diskusjonen død, da det absolutt ikke kommer noe konstruktivt ut av det å diskutere dette med deg.

ha en flott kveld.

Skriv en ny kommentar

hits