Familietur

Idag dro vi en liten tur til Oslo, ungene hadde nemlig veldig lyst til å se "sinnataggen" og alle statuene. Det beste ungene vet er når vi finner på ting med dem hvor de er i hovedfokus og får gjøre ting de elsker. Olíver og Mathilde elsker å oppleve ting, reise plasser og se nye spennende plasser. Dagen idag har fylt de med mange spennende inntrykk og mange gode minner, vi er en skikkelig familiekjær familie og elsker å gjøre alt mulig sammen.

Mathilde har blitt veldig opptatt av å posere, hun gjør seg til foran kameraet og elsker å se bilder av seg selv på pcén etterpå.. Olíver er litt lei av å bli tatt bilder av så han er ikke alltid like enkel å få med. MEN han glimter til!

Se på dette lille fjeset og denne posen.. he he er hun ikke vakker? =) Jeg og andre tilskuere lo like godt hver gang hun kom med den posen..he he

Oliver var like opptatt av statuene, men han var ikke like giret på å posere med dem hele tiden slik som lillesøster. Sjarmørsmilet var ihvertfall på plass.

Vi har hatt en strålende dag, noe jeg håper dere også har hatt.

Husk i morgen åpner nettbutikken min da folkens! Ha en nydelig kveld!

3 kommentarer

Line

26.06.2011 kl.22:58

Så herlige :)

karo.

27.06.2011 kl.11:37

Så nydelige dere er alle 4. Det er så fantastisk å se at dere er en kjærlig, god og sammensveiset familie på alle måter. Kjærligheten dere har til barna deres lyser gjennom i alt dere gjør, i alt du skriver og i alle bilder du legger ut på bloggen. Stå på Camilla! Ikke la negative tilbakemeldinger prege ditt liv. Fokuser på det som er viktig i livet, og på sannheten. Sannheten om at du er en fantastisk ung kvinne, god mor og ektefell på alle felt som virkelig betyr noe.

Linn L.

27.06.2011 kl.19:33

Hehehe, ler av Mathilde! :) Og Oliver - han kommer jo til å bli den kjekkasen! ;)

Skriv en ny kommentar

hits