Hvorfor være en nettmobber?

Jeg har nå hatt denne bloggen i 2,5 uke og alt har en hel haug av masekopper som til stadighet må komme med pekefingeren på meg og mitt.

Jeg vil nå gjøre en ting klart for alle ; Jeg er 1 person og ikke 10, jeg lever mitt liv og ikke ditt, jeg er mor på min måte og ordner i hus og butikk slik jeg selv ønsker.

Når jeg vokste opp lærte min mor og far meg at det å være snill mot andre ville gi meg en stjerne på himmelen og at man kommer lengst i livet ved å være mot andre slik man selv liker at andre er mot seg .Det å være slem og ondskapsfull vil om det finnes et himmelrike eller et helvete ikke lønne seg. Det å være ufin mot andre har ikke gitt meg noe, så det kapittelet avsluttet jeg da jeg fikk barn. Når jeg gikk på ungdom skolen/ videregående var jeg ikke guds englebarn--- langt ifra, men idag sitter jeg igjen med dårlig samvittighet og ingen god følelse på det. Kunne jeg gjort ting om igjen og fremdeles fått mine to vakre barn ville jeg så klart gjort ting annerledes, vært snill mot alle og valgt ærlighet fremfor uærlighet. Dessverre er livet slik at man må lære av sine feil og heller gjøre seg streke og klokere på dem. Men, jeg har ikke på noen som helst måte gjort meg fortjent til all denne nettmobbingen, truingen og shitkastingen som foregår her inne på bloggen min. Jeg blir rett og slett trist av måten jeg ser mennesker opptrer på så fort de kan gjøre seg en smule usynlig, alt det stygge man klarer å legge igjen gjør meg rett og slett paff.

Jeg klarer ikke på noen måte å forstå at de som kanskje ikke har det så bra elv må være slemme mot andre.Jeg lar meg inspirere av folk som følger drømmene sine, gjør det stort, er dyktige på interiør og har 10x mer enn meg, er flinke til å synge eller er verdens flinkeste til å lage mat og gode bakevarer. Jeg føler ikke for å banke på hos naboen min for å si noe stygt til henne bare fordi hun er utrolig dyktig på kjøkkenet, er utrolig flink med hender og syr klær som jeg selv aldri hadde klart å lage. Er det butikker som er flottere enn min henter jeg heller inspirasjon og spør om "oppskriften" på en bra fremgangsmåte for å lykkes bra selv fremfor å si noe nedlatende. Jeg prikker ikke dama 5 hus fra mitt på ryggen i butikken å sier noe galt om det kjæreste hun har bare fordi hun har et større og flottere hjem enn meg. Jeg forteller henne heller hvor flott hjem hun har og ønsker henne heller en strålende dag.

Var noen slemme mot meg på ungdomskolen føler jeg ikke for å uttale meg stygt om de en dag idag, da jeg vet hvor mye man kan forandre seg fra ungdommen så fort man får et perspektiv på livet og man begynner å bli voksne.Det å sette andre i et dårlig lys setter ikke meg i noe bedre.

Hvorfor må de som ikke kjenner meg være ufine ? Skrive stygge ting til meg eller være direkte slemme? De som kjenner meg og er mine venner kommer jo selv til meg å sier ifra om det er noe, de forteller meg om jeg har gjort noe støtende og jeg kan da få muligheten til å rydde opp etter meg.

Her på bloggen skriver mange av dere lesere stygge ting bare for å gjøre det. Si meg, endrer det deres liv og hverdag noe? Jeg lever jo livet mitt på min måte uansett og blir ikke mindre gira på å få til ting når det negative kommer til meg, heller motsatt.

Hvorfor noen av dere lesere av denne bloggen velger å være nettmobbere kommer jeg aldri til å forstå, men husk 1 ting-- du er helt sikkert ikke noe bedre selv og har sikkert gjort feil i livet ditt du også. Jeg lever livet mitt etter mine kriterier og oppgaver, ting jeg gjør, gjør jeg for meg selv og mine. Liker du ikke det du ser er det ingen som tvinger deg til å logge deg inn på denne bloggen igjen. Er det noe man lurer på kan man spørre på en høflig måte. Bli et bedre menneske og slutt å mobb andre, det har aldri hjulpet noen og gjør ikke deg eller meg til noe bedre.

Jeg håper de som hele tiden må være slemme kan begynne å rydde opp i sitt eget, leve livet sitt slik de selv ønsker og vil man følge livet mitt er man hjertelig velkommene til det, men for guds skyld respekter at vi må ha lov til å være enige om å være uenige uten at man må være slemme mot hverandre av den grunn.

16 kommentarer

Milla

26.06.2011 kl.20:39

Bra skrevet Camilla ;) Det meste av drittslenginga er nok pga missunnelse. Helt utrolig hva folk føler at de må skrive, bare for å rakke ned på deg. Du er utrolig dyktig, ekstremt voksen for alderen. Du har en nydelig familie, et nydelig hjem og ikke minst en drømme-butikk. Stå på videre. Jeg unner deg alt det gode!!

Wibeche

26.06.2011 kl.20:45

Kunne ikke sagt det bedre selv Camilla!
Noen må rett og slett bare spre uhygge.. Dessverre!!
Du får bare huske på at du har mange trofaste lesere som finner bloggen din veldig inspirerende :o)
Ha en fortsatt strålende søndagskveld :o)

Anita

26.06.2011 kl.20:45

Åh, Camilla! Bloggen din er nydelig, og det er råhyggelig å følge med på bloggen din. Du virker så positiv, hyggelig, omtenksom og målbevisst. Det er så godt og se at du klarer alt du har klart så langt. Det at folk tråkker på deg og gir deg negative kommentarer er uhørt. Jeg håper du hever deg over disse menneskene, for du skal vite at du har utrolig mange lesere som støtter deg. Jeg hadde i hvert fall aldri giddet og lest bloggen din om jeg ikke hadde likt deg som person.

Så når du legger deg i kveld håper jeg du har glemt alle de negative kommentarene som folk slenger fra seg uten å tenke seg om, og heller husker på at du har en familie og venner som forguder deg, og blogglesere som også synes du er helt fantastisk!

Stå på, Camilla! Jeg håper du får en hyggelig kveld videre. :)

Wibeche

26.06.2011 kl.20:46

Hmm.. Der kom smilefjesene opp helt feil!! Skulle være :)

Sara Maria

26.06.2011 kl.20:54

Dette fortjener du ikkje! Du har en flott blogg som eg finner masse inspirasjon i , og dei som slenger dritt til deg er i bunn og grunn misunnelige på deg ! Hev hodet og vær stolt av deg og bloggen :) Skjønna at det kan være lett å ta seg nær av det.. folk er så ondskapsfulle!!

Stor klem sender herfra :)

ella

26.06.2011 kl.20:57

SJALUSI- ingenting annet. Du er ung og har fått tl masse, virker som du har romslig økonomi og får til det du ønsker deg. Så kommer misunnelsen frem for noen lesere og dermed må de spre uhygge. Sjalusi er roten til mye vondt, og når man slipper å stå face to face med et menneske kan man jo tillate seg å si hva som helst(ufattelig, men desverre sant) Hev deg over disse umodne besserwissere- du har en FLOTT blogg ;-)

Meg

26.06.2011 kl.21:04

Hev deg over drittslenginga! Bloggen din e heilt topp og inspirerande!! You go girly!! Klem fra Sauda

Irene

26.06.2011 kl.21:07

Du virker som ei fantastisk dame, du har oppnådd så utrolig mye du skal være stolt av :) Bloggen er kjempeinspirerende, STÅ PÅ!!
Ønsker deg alt godt :)

maria s

26.06.2011 kl.21:22

Er ikke dette typisk norge? Misunnelse...desverre er det ikke bra å vise at man oppnår ting man jobber for. Synes det står respekt av alt du har oppnådd så langt i livet, og tenk på alt en ennå skal få oppleve. Stå på og lykke til videre:-)

Elin Henriette

26.06.2011 kl.21:36

Kjempefint skrevet.. Det skulle vært flere som deg, som gleder seg med folk istedet for å bli sjalu.
Har fulgt bloggen din lenge (men har ikke alltid kommentert) og blir bestandig like sjokkert når jeg får med meg hva som blir sagt å skrevet om deg og ditt.
Jeg er glad jeg ikke har fått noe sånt på min blogg, men jeg har ikke halvparten så mange lesere som deg eller utleverer veldig mye om meg selv. Utrolig hvor tøffe folk er når du kan gjemme seg bak en dataskjerm.
Håper du klarer å se hvor mye hver positive kommentar er verdt i forhold til hver negative!

Ann Jorunn

26.06.2011 kl.21:59

Helt sjokkert over at folk kan være så frekke! Du er i alle fall utrolig flink til å svare for deg. Vil også si at du virker helt fantastisk og utrolig målbevist. Det å starte egen butikk i så ung alder, og i tillegg når du har barn, mann og et hjem og ta vare på er virkelig beundringsverdig! Det viser at du er utrolig sterk, og du skal ha mye skryt fra meg i alle fall ;)

Ann-Kristin

26.06.2011 kl.21:59

Veldig bra innlegg, Camilla. :) Er så mye misunnelse ute og går.. Tragisk at man skal bli nettmobbere av den grunn.. Syntes det er fantastisk at du følger drømmen og startet CK interiør. Jeg liker sånn du har det hjemme og henter inspirasjon fra deg.. Jeg er ikke intr i å kopiere hjemmet ditt men hente inspirasjon som gjør at jeg tilslutt finner mitt eget.. Tusen takk for at du inspirerer, fortsett gjerne med det... :) Ha en herlig dag og slett innleggene fra de som må slenge dritt.. :)

Slankemamma - 22,6kg :)

26.06.2011 kl.22:37

Veldig fint innlegg, Camilla :) Har d virkelig ikke blitt noe bedre? Har fått inntrykk av at d hadder oet seg litt jeg :( Noen folk MÅ bare! D er de som dummer seg ut, virkelig! Stå på, for du er unik! KLem <3

Ann Kristin

27.06.2011 kl.09:41

Først og fremst nydelig navn jenta deres har :D Heter jenta mi også ;)

Og veldig bra skrevet! Skjønner for pokker ikke hvorfor folk skal slenge så mye til folk de overhode ikke kjenner! Det er nok veldig mye misunnelse ute og florerer blandt leserne dine.

Linn L.

27.06.2011 kl.18:57

Camilla, husk at en del av de som skriver kanskje ikke er så gamle selv (ref. det du skrev om at ungdomsskolen ikke nødvendigvis reflekterer den du er nå). De forstår ikke omfanget av det de skriver.

Og dersom de gjør det, er de bare misunnelige på hvor vellykket, vakker og herlig du er! :)

Iselin, mamma til Elias

27.06.2011 kl.22:27

Vil ikkje tru at det er noke anna enn sjalusi i bildet. Enkelte mennesker klara ikkje å glede seg over andre sin suksess, og må dra negativitet over det for å føle seg vellykka sjølv. Forferdelig trasig, men den stygge sannhet er rett og slett at det er sånn det er - og mest sannsynlig vil det alltid finnes sånne mennesker. Vi andre må lære oss å heve oss over dei og fokusere på oss sjølve og våre nære - sjølv om det er urettferdig at vi faktisk må venne oss til sånt i kvardagen og det er ikkje sånn det bør vere, men det er som sagt berre sånn det er og det kjem aldri til å forandrast. Eg må iallefall seie det at eg lika veldig den personen eg blir 'kjent' med gjennom bloggen ved å lese - du virka som ei kjempeflott dame og eg unna deg all suksess du allerede har og som du får i framtida. Eg er grønn av sjalusi over kor bra du har det og kor mykje du har oppnådd, men det hadde aldri falt meg inn å vere negativ til det og deg av den grunn. Ønske deg lykke til og håpa du storkosa deg med den nye butikken din og andre artige prosjekter i kvardagen :)

Skriv en ny kommentar

hits