Bryllup

Igår giftet vårt kjæreste vennepar seg, dagen var magisk og bruden var ubeskrivelig vakker!

Vi storkoset oss i godt selskap og jeg elsket å pynte meg i en vakker lys kjole! Tenk at om 1 år skal vi fornye våre ekteskapløfter , samle familie og venner og spise god mat og kose oss. Jeg gleder meg så utrolig mye, det skal bli helt magisk. Dersom noen lesere av denne bloggen har fornyet ekteskapløftene sine tidligere eller skal tar jeg imot tips og ideer =)

Line og Chris er et av våre beste vennepar og til neste år skal jeg være forlover for Line når hun skal gifte seg! Jeg føler meg så privilegert og gleder meg så masse! Line og jeg står hverandre veldig nær og er begge faddere til hverandres småtroll =)

Håkon og Chris !

 

Ellers er humøret mitt skikkelig bittert idag, jeg har klar og bulke bilen... Alt jeg klarer!!!!!!aaarrrrgggggg.... Fru Kvarsvik skulle liksom være smart og flytte bilen som stod feil parkert og istedenfor å sette den i drive klarte jeg å sette den i Revers..... Med beinet på gassen og bilen i revers sa det PANG( vi hadde parkert bilen veldig trangt på gårdplassen vår dagen før)!  Det ble ikke store skaden, men fy så utrolig irriterende.. Herr Kvarsvik var ikke mye blid, men etter å ha polert bilen ble de fleste ripene vekk og heldigvis kun en liten bit av lykten må byttes ut... Jeg har BANK..I..BORDET.. ALDRI klart å prestere å gjøre noe slikt som dette før så jeg føler meg bittelitt dum.. Heldigvis er det bare en lykt på en bil og ikke noen av ungene som har skadet seg, jaja.. Jeg som er verdens roligste sjåfør skal vist ikke komme unna jeg heller. Jeg får begynne å trille bilen med mine armer  ut av gården tror jeg ...

Nei nei, nok klaging på meg, nå skal jeg ned en tur og ordne noe på bruket, vi skrives!

27 kommentarer

Elin Henriette

26.06.2011 kl.12:17

Herlige bilder! Vakre par alle sammen...

Slankemamma - ca 22 kg ;)

26.06.2011 kl.13:34

For noen fine bilder :) Heldige m været også! ;)
Huff, så kjedelig at du var uheldig.. Selv rygga jeg på en søyle i et parkeringshus; ) Hihi.. Så du er ikke alene! Tor var ikke mye blid da nei ;)

Merethe

26.06.2011 kl.13:43

Fantastisk kjole Camilla, hvor er den fra ;) ? Og hva kostet den? Er på jakt etter kjole til min forlover ;)
Ha en flott dag!!!

G

26.06.2011 kl.15:04

Det var en vakker kjole, men alt for lys for en bryllupsgjest. I et bryllup kan man holde seg til alle andre vakre farger, ikke en hvit/beige.

Mia

26.06.2011 kl.15:11

Haha jeg bare visste noen kom til å kommentere fargen på kjolen!

Vi lever i 2011, de fleste av oss i allefall..

Kjolen var nydelig Camilla og likeså var du!

Mari

26.06.2011 kl.15:22

Kjempe fin kjole Camilla! Jeg lurer også på hvor den er fra? Et på utkikk etter kjole til bryllup om 2 helger:)

Fargen fungerer kjempefint.. Tydeligvis noen her som ikke fikk med seg hva forloveden til det engelske bryllupet hadde på seg! Vi lever i 2011 ja! Så den der var absolutt ikke feil!

Annica

26.06.2011 kl.16:02

Så flotte bilder, og en nydelig kjole du hadde på :) Kan jeg spørre hvor brudeparet hadde brudefesten?? Vi skal gifte oss i gamle byen neste sommer.

Annica

26.06.2011 kl.16:03

Bryllupsfesten mener jeg så klart :P

solfrid

26.06.2011 kl.16:15

så fine dere var, og for en nyyydelig kjole du hadde.=)

Mari

26.06.2011 kl.17:45

Så nydelig kjole bruden hadde!!!
Kjolen din var kjempeflott. Hvor har du kjøpt den?

Camilla Parken

26.06.2011 kl.17:49

Verden er liten... Han som giftet seg med venninnen din er fra her jeg bor og er sønnen til ei jeg hadde som "lærer" på barneskolen. Så koselig :-)

G

26.06.2011 kl.19:06

Hvilket årstall vi lever i er helt uvesentlig. Det kommer du til å skjønne den dagen det er din tur til å stå brud.

Line

26.06.2011 kl.20:13

Hei vennen så flotte bilder Av oss, av gutta og av meg og Chris å. Kjolen din var helt nydelig digger den, og dere som sier noe om fargen den er ikke så lys som på bilde, den hadde en utrolig fin farge. Gleder meg til neSte år når jeg er der jeg nå:) klem fra den kommende bruden :)

admin

26.06.2011 kl.20:35

ja var de ikke fine?=) synes vi var vakre jeg shnuppa mi. =) Gleder meg masse til å hjelpe deg i tiden fremover også=)

simba

26.06.2011 kl.21:07

Nå er det vanskelig å se fargen på kjolen, men jeg er sikker på at hun er klar over at man ikke skal bruke hvitt i bryllup :)
Hvorfor skal dere forresten fornye løftene? er ikke det bare borti usa de gjør det? Hadde skjønt det om dere hadde vært gift i 20 år, men hallo? dere har hatt den store dagen deres, klarer dere ikke å gå videre uten den? Hva med gjester, skal de bli tvunget til å punge ut med gaver igjen? Bare lurer jeg, syns det hele høres veldig merkelig ut..

admin

26.06.2011 kl.21:28

Ja "hello" og god kveld.
Det å fornye ekteskapløftet blir mer og mer vanlig på denne siden av kloden også, at noen synes det er dumt og patetisk er ingen overraskelse, men alle forhold og personer er forskjellige så man får gjøre sitt etter sine ønsker. Det er mange som fornyer ekteskapløftene forskjellige, noen gjentar et bryllup en andre gang andre dra til las vegas og fornyer de i "elvis" stil , noen drar til en ferie øy og fornyer der og andre samler familie og venner for en hyggelig fest=)
Vi var begge under 20 år når vi giftet oss og giftet oss litt pga vi ønsket å -bli ferdig med det... Noe vi angrer på idag. Idag kjenner vi hverandre godt, har vært igjennom tøffe tak og ønsker å gi forholdet og ekteskapløftet en ny start.. Vi skal fornye våre ekteskap løfter på en strand med bare venner og familie til stede. Denne gangen skal jeg ikke inn i en stor brudekjole eller gå opp kirkegulvet. Vi ber inn til fest etterpå med oss, de som ønsker å ha med gave har det, om noen ikke ønsker det er det ikke pålagt. Vi har på dagen vi fornyer løftet vært gift i 5 år og synes det var en flott ting å gjøre for å markere det. Vi klarer helt fint å gå videre, men dette er noe vi ønsker så da gjør vi det=) Ingen tvinger noen til noe , dette skal være en fin dag ikke en " sesåflottevierhervigjentarvåreløfter" dag. De som ikke er for å fornye ekteskapløftene trenger heller ikke gjøre det, men vi lever 1 gang og om vi ønsker dette er det oss om det=) Vi lever i nuet og elsker å gi kjærligheten en løft i ny og ne=)

ha en nydelig kveld

Karoline

26.06.2011 kl.21:50

Syntes det er kjempe fint å fornye løftene sine jeg :) Kan godt se for meg at jeg også kommer til å gjøre dette engang!

Digger å lese bloggen din, Camilla! :D det litt sånn "hu der vil jeg være som om 5 år" hehe. Håper du fortsetter å blogge til tross for disse som alltid må kritisere og hakke på andre.. Du har virkelig blitt et slags forbilde for meg :) keep up the good work!

Trine

27.06.2011 kl.09:37

Hahaha, det der kan skje den beste Camilla :D
Men som du forklarer så gikk det jo bra! Håper du hadde en kjempefin dag, fin kjole hadde også på.. :)
Jeg har til dags dato aldri vært i et bryllup.. sukk...

anette

27.06.2011 kl.10:33

Nydelig kjole Camilla! :)

Ingunn

27.06.2011 kl.21:55

Jeg var i bryllup i helga og hadde på forhånd hørt om de farge"reglene" (skal ikke ta oppmerksomheten fra bruden, derfor velg pastellfarger).. Men der var det folk i hvite kjoler, knall rosa, gul og andre sterke farger, til og med svarte.. Du var kjempe fin! :)

Anna

28.06.2011 kl.08:16

Skal dere seriøst fornye dem samme året som søstera di skal gifte seg? Er ikke det på en måte litt dumt da? har full forståelse for at dere vil fornye dem, men samme året som søstra di skal gifte seg? Det kunne jeg aldri gjort mot søstera mi vet jeg...

admin

28.06.2011 kl.10:22

Nå får du se å gi deg. Min søster gifter seg i god tid før vi skal noe som helst, og dersom det hadde plaget henne er hun mer en voksen nok til å si ifra selv. Vi skal ikke ha noe bryllup ei heller noe store greier, vil vi fornye ekteskapløftene våre samme året som henne gjør vi det.

Vær mot søsteren din slik du ønsker så skal nok jeg klare å ha ting på stell med mi =)

anita

28.06.2011 kl.22:18

Nydelig kjole! men er ikke den fargen der fy-fy i bryllup? :p

admin

28.06.2011 kl.23:51

fersken farge og rosa var ønsket i bryllupet så den var ikke fy-fy =) Den går over i roa og ikke hvit, men ser litt lysere ut på bildet enn hva den var =)
ha en nydelig kveld =)

Marte

03.07.2011 kl.13:36

Kjolen din var helt fantastisk og det er akkurat noe sånt jeg leter etter selv til det bryllupet jeg skal til i August. Hvor er den fra? Eller kan du kanskje anbefale noen liknende kjoler? :)

rk

13.03.2013 kl.18:20

aaaaahhh!!! HVOR HAR DU FUNNET DEN FIIIINE KJOLEN?? Skal i bryllupp til sommeren, og har sett OVERALT etter en SLIK KJOLE!! Ser det er 2 år siden dette innlegget ble lagt ut...:/
VIL SÅ GJERNE HA EN SLIK:)
Forøvrig; kjææære vene hva folk skal legge seg borti...

Benedicte

08.11.2014 kl.00:18

Kjolen og du var helt smashing!! :D og jeg lurer som flere her.. Hvor er kjolen kjøpt??? :))

Skriv en ny kommentar

hits