En stor gratulasjon

Når bloggen blir en del av meg på den måten den nå har blitt vil jeg dele en stor ting med dere.

Når jeg startet på førskolen fikk jeg meg "kjæreste" eller "følge" som vi den gang sa.. he he.. Han het Petter og var den "kuleste" gutten i klassen. Petter og jeg var beste venner, vi hang sammen hele dagen lang på skolen og var med hverandre hjem.. ( hvor søte vi var Petter..he he) Etter 5 år på Manstad barneskole flyttet vi og jeg startet på en ny skole. Kontakten bleknet med årene, så dere kan tenke dere hvor morsomt det var når vi tok opp kontakten igjen og "mimret" om de dagene vi løp rund skoleveggene og lekte sisten, gjorde rampestreker, spionerte på lærere og lekte leker.. Petter og jeg var veldig opptatt av at en dag skulle vi bli "stjerner" og var det en som virkelig kunne få til det var det Petter.

Etter mange år med hard jobbing innen musikk har Petter kommet langt, nå har Petter signert med Universal og idag slipper han ut sin debut - singel ; Nødlanding !  Om dere vil kan dere kjøpe låten ved å trykke HER! Låten er kjempe bra og jeg synes det er utrolig kult at min barndoms kompis har fått det til!

Gratulerer så utrolig mye Petter! Jeg er stolt av deg!

 

10 kommentarer

Singeling

24.06.2011 kl.22:23

Wow, for en vakker mann. Han var alldeles nydelig. Hilsen gamlemor på 37 :)

christina kuipers

26.06.2011 kl.00:54

Hei=)

Tenkte å tipse deg om ungmor.no, et nytt nettsted bare for unge mødre! titt innom ,delta, og om du liker konseptet spre ordet!

jeg har jobbet masse med å stappe siden med info, men det viktigste blir å skape et sted der unge mødre(som meg selv) kan snakke med hverandre!

Mvh Christina

G

26.06.2011 kl.01:10

Det er på tide å slutte å gjenta at denne bloggen skal bli såå mye bedre :) Vent med slikt til du klarer å holde ord, og oppdatere bloggen like mye som du burde. Men eg like bloggen din, og følge med :)

admin

26.06.2011 kl.10:18

Nå må du før du uttaler deg begynne å lese hva jeg skriver og ikke dra det ut til at jeg ikke holder ord. Jeg har aldri sagt jeg kan trylle, så når nettverket vårt ikke vil fungere er det svært vanskelig for meg å blogge. Ta bloggen for det den er og heller hold tilbake uhøflighet på at jeg ikke holder ord når jeg nå gjentatte ganger har skrevet at vi sliter med internettet.

ha en strålende dag=)

G

26.06.2011 kl.18:08

Bare slapp helt av, jeg har nok fått det med meg :) Og det forandrer jo ikke saken det minste. Når du faktisk er klar over at du sliter med internettet, så er jo DET en god grunn til å ikke stadig vekk skrive at du lover å gjøre bloggen bedre. Når du skriver en blogg, regner jeg med at du ønsker at folk legger igjen kommentarer. Alt kan ikke være positivt. Men som sakt, jeg liker bloggen din, i tillegg til stilen din og den personen du utgir deg for å være. Du imponerer meg stort med alt du har fått til i løpet av ditt 22 år lange liv. Men ikke ta kritikk på den verst tenkelige måten :)

Karianne

26.06.2011 kl.19:21

Shit, han va pen!! Hørte preview av sangen på iTunes, den ska kjøpast! :)

admin

26.06.2011 kl.19:25

Helt rolig og saklig svar til G; Jeg fatter ikke at dette er noe tema, men siden du tydelig har missforstått det hele skriver jeg til deg igjen. Når jeg fredag 17/6 2011 skrev at jeg skulle fra helgen begynne å bli flinkere på bloggen viste jeg svært lite om at vi kom til å sitte over 1,5 dag uten nett rett etterpå og at nettlinjen inn til boligen vår skulle forsvinne. ( vi har hatt telenor her 2 ganger på 5 dager) . Det at bloggen skal bli bedre betyr ikke nødvendigvis at jeg skal blogge 3 innlegg daglig eller gjøre alt på bloggen min så utrolig mye bedre, men heller det at selve bloggen skal bli bedre på måten innlegg postes på, bilder, oppsett, handling osv. Alt dette vil ikke skje over natten, for å få til noe bra må man jobbe hardt og lenge med det. Jeg har itillegg til internettet hatt veldig mye å gjøre på mitt arbeid med 6 møter som skulle presses inn på 4 dager, jeg har måttet inn 2x på tollpost pga feil med sending av varer, samt holde hjem og familie på stell. Dette krever mye, så det å få ut et innlegg de dagene nettet har sviktet meg har ikke blitt min første prioritering. Jeg vil også tørre å påstå at bloggen min har blitt bedre, den har større bilder, er oversiktlig,ryddig og sist men ikke minst mange innlegg lesere kan hente inspirasjon fra. Jeg har siden jeg startet denne bloggen hatt gjennomsnittlig 2 innlegg per dag ( det står også på blogglisten) noe som er meget bra. Itillegg til dette har jeg også beklaget meg for det at jeg ikke har fått blogget de dagene nettet er nede, mer enn det kan jeg ikke gjøre. Jeg er kun 1 person og gjør alt så bra jeg klarer. Jeg har iløpet av kvelden en nettbutikk oppe å går og 50 mailer å besvare, og sikkert et eller to innlegg til å poste ut på bloggen. Jeg har ikke problemer med at du legger igjen spor, så du må heller ikke tolke det jeg skriver som negativt, det er overhode ikke min hensikt å være frekk eller spydig. Begeret mitt renner bare litt over når alle må gi meg pekefingere uansett hva det gjelder ( nå tenker ikke jeg nødvendigvis på dette) og til stadighet fortelle meg hvordan jeg bør være som blogger.

ha en nydelig kveld =)

klem fra meg =)

admin

26.06.2011 kl.20:36

han er en nydelig gutt=)

G

26.06.2011 kl.20:48

Det var et bra og oversiktlig svar :) Beklager hvis du følte at jeg hakket på deg. Ha en fin kveld du også :) Ps: Synes det er superromantisk at dere skal fornye ekteskapsløftene!

Millamalie

04.07.2011 kl.12:06

Takk for tipset:) sangen er kjøpt og den var kul:)

Skriv en ny kommentar

hits