Dårlig start på dagen...

Denne dagen kunne ikke startet dårligere enn hva den har, alt har gått den gale veien idag og ingenting har blitt gjort som det skal.. Merker jeg blir en smule frustrert når jeg må gjøre alt 2,3,4 og 5 ganger får det blir gjort på rett måte...

Idag har vi bestemt oss for å bytte om på noe i det daglige (  ikke hus,bil osv) , jeg er så utrolig lei dårlig behandling og ufin tone av de som skal virke profesjonelle at jeg holder på å spy. Jeg hater å bli møtt med ufin tone, det er ikke noe som er mer ufint og avstøtende enn det, men men.. sånn er det bare.

Uansett, det kommer alltid noe bra ut av det dårlige, jeg har nå skaffet meg kjempe fine midlertidige poser --STOR takk til alle dere!  Hva skulle jeg gjort uten mine søte  blogglesere? Jeg skulle ønske jeg fikk takket dere mer enn hva jeg klarer her på bloggen, men virkelig -Tusen Hjertelig takk!

Nå skal jeg kaste meg rundt her og kose meg, smilet er heldigvis på plass. hehe....ha en nydelig dag da,dere!

 

8 kommentarer

unni

22.06.2011 kl.17:27

Ikke for å være frekk ellernoe, men har du hatt en neseoperasjon? Ser veldig slik ut på de nye bildene du legger ut hvertfall :)

Silje Merete

22.06.2011 kl.19:03

Gleder meg kjempe mye til du åpner nettbutikken din! :) Du er ei utrolig flott dame som står på døgnet rundt for at du og familien din skal ha det bra :) Du fortjener all ære for alt du har fått til i ung alder. Du er et kjempe bra forbilde for alle unge mødre :) Og de som sier noe annet er bare misunnelig... ;)

camilla

22.06.2011 kl.19:44

Hei!!
lurte på om du hadde noe forslag til hva man kan gjøre i gøteborg? ser du var der nylig. og evnt noen bra spise steder og shopping steder?
=)

DIVAMAMMA.COM

22.06.2011 kl.21:46

Håper du fikk en bedre dag til tross for mye dumt..

Laila

22.06.2011 kl.22:41

Håper dagen din fortsatte bedre enn det den starta med da, sunshine. Jeg beundrer deg, du er virkelig en jente med bein i nesa som får til alt det du vil :-) Tusen takk for at jeg får ta litt del i livet ditt gjennom bloggen din. Den er den beste, og jeg gleder meg til hver gang du poster et nytt innlegg. Stå på, keep up the good work! Du har et så utrolig vakkert hjem, og en helt fabelaktiv familie. Lykke til med alt fremover! :-)
Klem

admin

22.06.2011 kl.23:12

er du gal, overhode ikke

admin

23.06.2011 kl.00:05

hei hei jeg vil anbefale deg/dere å spise en deilig lunsj på bee, deretter gå en tur igjennom gågatene, ta parishjulet, ta en tur på shoppingsentrene, spise middag på ett og gå en tur lang avenyen på kveldstid og se etter en koselig plass å gå inn på for et glass vin=)

emilie

23.06.2011 kl.20:38

Skal dere bytte barnehage? :) bare gjetter. Burde gå til lederen om de ansatte der behandler dere ufint:)

Skriv en ny kommentar

hits