En ny start

Etter snart 6 mndér med tøffe tak og stunder i ekteskapet har jeg faktisk aldri vært lykkeligere enn hva jeg idag er. Håkon og jeg har lært så utrolig mye de siste mndéne ikke bare om hverandre, men om oss selv og hvem vi er og hva vi står for. Jeg har lært og sette mer pris på det vi har sammen og Håkon som person, en hverdag kan over tid få et bra forhold til å "rase" ved at man blir en selvfølge for hverandre. Etter flere mndér med tøffe stunder og valg har vi funnet tilbake til den kjærligheten som hele tiden var der, men som ble usynlig for oss. Jeg velger å tro at alt som skjer i livet skjer av ulike grunner og at de ulike grunnene har hver sine meninger for livet videre.

Livet skal ikke være en dans på røde roser og det samme gjelder et ekteskap, det vil alltid komme tøffere dager enn andre og følelsene vil alltid være i en "ubeskyttet" sone. Dette med følelser er rart, de er der uansett hva og folk viser de på forskjellige måter. Jeg er en person som har blitt overfølsom etter at jeg fikk barn jeg kan gråte for det minste, bli lykkelig over de rareste ting og sint for små bagateller.

Den 4.August 2012 skal Håkon og jeg fornye ekteskapsløftet vårt på en liten strand med kun våre nærmeste til stede. Lørdag 4.August 2012 kl 1430 er det presis 5 år siden vi giftet oss og lovet hverandre å holde sammen livet ut. Dette vil vi feire ved en liten fornyelse av ekteskapløftet og etter alt vi har vært igjennom står vi nå sterkere sammen enn hva vi noen gang har gjort.  Kirkegulvet har jeg tidligere gått opp og i kirken har jeg alt giftet meg, jeg ønsker ikke gjenta dagen ved å gjøre det samme igjen. En romantisk strand med vinden i håret og en flott elegant kjole vil gjøre det hele mer enn bra nok. Denne gangen ønsker vi å ha barna våre til stede og gi ekteskapet en ny start.

Håkon og jeg er to rare personer med mange rare meninger, men vi er oss selv og elsker hverandre og bedre kunne vi ikke hatt det.

Har du fornyet ditt ekteskap løfte eller skal?

20 kommentarer

solfrid

20.06.2011 kl.23:34

Så romantisk da=) Det blir sikkert en kjempefin opplevelse å gjøre noe sånt. Foreløbig har ikke vi noen planer om fornyelse, men jeg skulle gjerne gifta meg igjen. Med samme mann da så klart. hehe. Det er noe med opplevelsen rundt det, og jeg skulle gjerne opplevd det igjen=)

linda

21.06.2011 kl.00:22

så romantisk d hørtes ut:) fantastisk at kjærligheten seiret:) trenger noen farge tips til å ha i en stor gang og trappeoppgang:) klem

Slankemamma, -22,6kg :)

21.06.2011 kl.00:32

Ååå.. wow, så kjempeflott for dere :) Helt herlig ;)

Andrea Lovise

21.06.2011 kl.03:49

Så utrolig herlig Camilla!

Jeg og kjæresten min skal gifte oss selv, neste sommer. Første gangen vår :-) Gleder oss masse til kirkebryllup. Har ikke ord på hvor spennende og koselig det blir! Gleder meg til all planlegging. Vi har satt datoen 21.juli 2012 vi da :)

Camilla

21.06.2011 kl.08:16

Jeg må si jeg er kjempe inponert av hva du får til. Er fantastisk å se hvor god mor du er, skinner rett og slett igjennom bloggen! Ditt egent hus og butikk i en ung alder. Du har klart det mange andre ikke får til i en alder av 30 +, og det burde du være stolt av! Ønsker deg all lykke fremover og ser frem til å komme innom butikken din :) Ha en fin dag :)

Kristin

21.06.2011 kl.09:28

Så utrolig koselig Camilla:) du er en stor inspirasjon:)) men lurte på hvilken iPhone du har?.. Ha en kjempe fin dag:)
Jeg må bare si det nok en gang; Du er utrolig inspirerende for meg. Jeg og mannen min går gjennom en tøff periode etter vi fikk barn, og det er for meg en lettelse og se at selvom det ser veldig mørkt ut akkurat nå, så er det et lys i enden av tunnelen. For å sette en klisjè på det!
Jeg vil i hvert fall takke deg for at du deler så personlige ting med oss lesere, og ønske deg og Håkon masse lykke til! :)

Annica

21.06.2011 kl.10:53

Dette var kjempe flott og høre, ble kjempe glad på deres veier!!:) Jeg og min kommende mann skal gifte oss neste sommer i gamle byen kirke og gleder oss masse :)Gleder meg utrolig til og bli mann og kone :) Ha en flott dag og nyt kjærligheten, for det finnes ikke noe bedre :)

Stine

21.06.2011 kl.11:20

Tja, det blir ikke litt vel voldsomt og wannabe da? Fornye ekteskapsløfter etter så få år? Måd ere vise for noen andre enn dere selv at dere er gald i hverandre eller er det en krampetrekning for å få fremvist hvor perfekte dere tror dere er?

Ikke misforstå, Camilla... Jag har respekt for deg, og synes du er flink. Men litt over the top noen ganger. Du er ei voksen jente, men litt for "veslevoksen" noen ganger!

Men all lykke til deg!

Linn L.

21.06.2011 kl.11:54

Å herregud, så nydelig! <3

Christine

21.06.2011 kl.16:05

Så fantastisk romantisk! Livet er så kort og kan være så brutalt noen ganger at jeg har lært meg at alt som kan feires, bør feires og kjærligheten er det viktigste vi feirer!! <3 <3 Mannen min og jeg feirer vår 6 års bryllupsdag om en uke og vi gleder oss til å feire den med nære venner hjemme i hagen vår! <3 Nyt hverandre og nyt kjærligheten!!

FendiNina

21.06.2011 kl.17:06

Nåååå ble jeg virkelig glad på deres vegne =) =D!!

admin

21.06.2011 kl.18:58

"veslevoksen" jeg er den jeg er og trives godt med det =) Over the top? for å fornye et ekteskapsløfte ? jeg kunne skjønt deg dersom jeg hadde skulle hat storfest med glitter og glamour , men med familie og barn til stede ved en personlig fornying er vel i bunn vår sak. Og i er perfekte på vår måte, noe du helt sikkert er du også =)
Trist at du ønsker å dra noe negativt av noe som dette, men deg om det så klart.

ha en nydelig dag =)

Ina

21.06.2011 kl.20:24

Har fulgt med bloggen din i evig lang tid, og jeg er virkelig imponert over den åpenheten og sårbarheten du tør å vise! Liker veldig godt at du våger å vise at hverdagen ikke bare er fylt med gull og grønne skoger, men at man også må jobbe for det en vil ha. Du virker som en ressurssterk jente med begge beina godt plantet på jorda. Lykke til med fornyelsen :)

Hilde

21.06.2011 kl.20:30

Så flott at dere har jobbet med ekteskapet og fått det så bra igjen. er så alt for lett for mennesker nå til dags å gå fra hverandre. Du er en tøff dame, det ser vi jo alle med alt du har fått til :) Et stort forbilde for mange!

admin

21.06.2011 kl.22:47

så koselig kommentar, tusen takk =)

Camilla Parken

22.06.2011 kl.00:10

Nå sitter jeg med et smil om munnen, er glad på deres vegne! Du er sterk og et godt forbilde for mange :-)

Marianne Fossli

22.06.2011 kl.05:01

Jepp er i utlandet og skal gjøre det neste fredag, 1.juli. Med fornyelse i en stor kirke og har leid et ballrom + en lounge til festen.

Lise

23.06.2011 kl.19:22

Så koselig :) Glad på deres vegne :)

jannicke

26.06.2011 kl.11:39

jeg og min mann giftet oss i fjor, og har allerede bestemt oss for at vi skal fornye løftene våre om 10år :P hehe. om det blir noe av, får tiden vise...men jeg håper det :)
vis dere vil gjøre noe utenom det vanlige, vil jeg anbefale dere å gå inn på http://www.veientiltoscana.no vi var i et bryllup der i forrige uke, og det var virkelig et minne for livet.

Skriv en ny kommentar

hits