Forandring fryder...

Vi har vært GALE, vi har nemlig fått en kontrastvegg i stuen vår---å det ble så fint! Jeg har måttet ta Pc´n som stod i stuen vår ned på jobben, det pga jeg skal ha en god pc å arbeide på.  Vi har derfor valgt å selge spisestuebordet vårt og heller bruke det pene databordet til spisestuebord. Med et møblement mindre i stuen ble det litt "spinkelt" så med litt av malingen som vi hadde igjen fra soverommet ble det nokså pent og "lunt" her. Det som var så supert med denne malingen var at vi kun trengte et strøk så det tok meg 1 time å male alt helt ferdig!

Her får dere en liten smakebit ;

I morgen skal Oliver og jeg male rommet hans i blått, etter Olíver sitt eget ønske. Etter litt om og men gikk jeg med på det, men Olíver selv hadde vel håpet å få veggene mørkeblå og røde, men der gikk min grense.. Mathilde sitt rom har også blitt et skikkelig jenterom nå, den skarpe rosa fargen er vekk og prinsesse tapeten er tatt ned. Nå er det blitt et skikkelig jenterom med tavler, tegnebord og god lekeplass. Rommet hennes har nå blitt skikkelig luftig og åpent pluss at det virker mye større nå som de mørke veggene er vekk.

Hvem farge tror dere jeg har valgt til hver av ungene? noen som klarer å gjette?

Jeg poster bilder fra stuen litt senere, nå skal jeg spise litt mat og kose meg! Vi skrives! Ha en nydelig kveld da, dere. =)

6 kommentarer

Ida

18.06.2011 kl.21:30

Wow, gleder meg til å se flere bilder av resultatet!
Jeg prøver å overtale mannen til å få lov til å male en mørl kontrastvegg når vi får den nye spisestua. Er jo fort gjort å male over igjen hvis man ikke blir fornøyd :)
Tror kanskje du har valgt den nest nederste blåfargen til Oliver ;)
Kos deg med maten :)

Ida

18.06.2011 kl.22:29

Så fint det ble, Camilla.
Du er dyktig! Jeg bor i Malmö, men kommer fra Østfold. Jeg skal hjem og besøke familien om en uke, og planlegger å besøke butikken din:) Gleder meg til å se den, etter å ha fulgt deg lenge :) Hva er åpningstidene dine, og vil du legge ut adressen til butikken? Takk:)

Ha en deilig kveld!

Klem Ida

solfrid

18.06.2011 kl.22:29

Den fargen er bare så lekker. Jeg gleder meg veldig til å se resultatet i stuen din. Og det hvite du har malt blir nok lekkert til den veggen.

Hmm vanskelig å si hva du har valgt til ungene, men tipper en av de to nederste fargene?

Jeg har sent deg en bestilling på mail på to slike lyseholdere du hadde i kjøkkenvinduet=)

Cecilie

18.06.2011 kl.22:45

oi, så spennende.
Hva slags maling har du brukt som kun trengte ett strøk? tipper du har tatt de to nederste fargene jeg også..

Lene J

18.06.2011 kl.23:48

Gleder meg MASSE til å se flere bilder, alltid spennende med forandringer! :D

maren

19.06.2011 kl.09:27

hei.Hva heter den fargen du har brukt på kontrast veggen?råå fin=)

Skriv en ny kommentar

hits