God fredagskveld !

Fredagskvelder er så utrolig deilige og avslappende når man ikke har andre planer enn å slappe av i sofaen med et glass vin og litt snacks med sin kjære. Jeg gleder meg til hverdagen blir "normal" igjen og jeg kan slappe litt mer av, jeg føler jeg går å tenker "butikk,butikk,butikk og butikk" absolutt hele tiden. he he..

Litt effektiv har jeg vært hjemme idag også, kjøkkenet vårt har nå fått sin mndés effektive "rens"og rengjøring fra topp til tå! Mathilde klarte nemlig å knuse et glass med tomatsaus utover absolutt hele kjøkkenet. Som at ikke det var nok toppet veslemor det hele med å legge seg oppe i sausen og løpe rundt... Om noen klarer å se for seg en litt "oversliten" Camilla., kan dere prøve å tenke dere ansiktsuttrykket mitt når jeg oppdaget dette.. Ojojoj....Sånn kan det faktisk gå altså(!) 1 stk sliten mor og 1 stk overgira shnuppe er ikke en god sammensetning etter en hektisk dag på jobben og en aktiv dag i barnehagen..

Jeg slapp det jeg hadde i hendene mine og gikk ut rett og slett, "Håkon, nå må du hjelpe meg med Mathilde--Jeg orker ikke mer!  Vel, hva kan jeg si? han lo godt og jeg endte oppe med å grine litt før jeg ristet litt på hodet og lo med dem..  Man skal merke at man lever det er helt sikkert!

Det er rart hvor frustrert man kan bli av de små, men uansett hva de gjør elsker vi dem jo himmelhøyt og helt ubeskrivelig.

Jeg håper dere alle vil få en nydelig kveld !

16 kommentarer

Janne m

17.06.2011 kl.23:52

Nydelig bilde av Mathilde:) Hvor har du kjøpt blusen hennes? Håper du for en flott og avslappende helg iallefall :)

solfrid

18.06.2011 kl.00:59

Er det ikke typisk? Hehe. Men da fikk du nå vaska litt:) så stilig de to små runde lysholderene du hadde i vinduet der var. Er de i fra butikken din? Hva er prisen? Ha en fin kveld:)

solfrid

18.06.2011 kl.06:11

Hehe typisk det da, men da fikk du nå et rent og pent kjøkken ut av det=) Sån fine de to små lyktene du hadde i vinduet der var. Er de i fra butikken din? hva koster de?

Christine

18.06.2011 kl.09:42

Åhh, tusen takk for et så ærlig innlegg! Lillegutten min er ti måneder, og jeg er mye hjemme alene med ham for tiden, så jeg kjenner at jeg lever jeg også for å si det sånn!:P Men man slutter aldri å elske disse små skapningene nei, det er sant <3

admin

18.06.2011 kl.10:22

hei hei, de er fra min butikk og koster 159 kr pr stk. De er kjempe nydelige, jeg har forelsket meg helt i dem =)

solfrid

18.06.2011 kl.12:43

De var jammen flotte=) er det sånn jeg kan bestille, og få sendt de hjem kanskje? fikk veldig lyst på 2 av de=)

Inga

18.06.2011 kl.13:01

Hei Hei:) Hvor de er blomsterpottene du har i vinduskarmene ifra?:) Ha en fin helg!

admin

18.06.2011 kl.13:02

de er gamle, men de er kjøpt på fredrikstadblomster i gågaten i fredrikstad sntrum

Cecilie

18.06.2011 kl.15:56

Huff, nesten så man får lyst til å rive seg i håret når sånt skjer... hehe.
Man kjøkkent ble iallefall rent, og utrolig lekkert er det også.
Jeg ønsker meg gjerne et innlegg fra gangen din jeg:D

Trude

18.06.2011 kl.17:19

Hei! Er det mulig å bestille to av de lyslyktene du har i vinduet ditt - hvis du har flere igjen? ;)

Helene

18.06.2011 kl.20:17

Hva i alle dager betyr dette: "kjøkkenet har fått sin mndés effektiv rens og rengjøring fra topp til tå!" ?

Du må seriøst lære deg å skrive norsk; både grammatikken og setningsoppbyggingen din er helt hårreisende dårlig. Det er det verste jeg noensinne har sett! Det er ingen som klarer å ta deg alvorlig når du presenterer deg selv på en så uprofesjonell måte.

admin

18.06.2011 kl.20:56

hei hei, de kan du få bestille vet du, send meg mail med din adresse så skal jeg få sendt de til tirsdag=)

Ida

18.06.2011 kl.21:03

Helene: Hvis det er det verste du har sett, så har du ikke sett mye i ditt liv! Hva så om det er noen feil her og der? Hvis du blir så veldig plaget av det, kan du jo bare finne deg noe annet å lese på?

Og du; JEG tar iallefall Camilla seriøst selv om det er litt skrivefeil av og til, det har da ingenting å si om henne som person eller butikkeier!

Camilla, ha en strålende helg :)

admin

18.06.2011 kl.21:30

Hei.
Det er ingenting galt med den setningen jeg skrev på innlegget mitt. Detter er heller ingen grammatikk blogg hvor jeg tar skriveriet mitt så veldig høytidelig. Er det slik du er på utkikk etter burde du heller sjekke hjemmesidene til Norsk språkråd. Du hadde helt sikkert skrevet alt riktig hvis du skulle skrevet flere hundre ord om dagen, jobbet 12 timer i butikk, vært mor og kone og styrt en husholdning med få timer på øyet hver natt. Så fortsett gjerne slik "Frøken perfekt" det finnes massevis av blogger å rette på, så har du tid så vær så god.
Et innlegg om husvask eller kort fortalt om min dag gir deg ingen grunn til å bedømme meg i yrkeslivet mitt, gå over din egen norsk og pass på deg selv før du lar ditt dårlige humør og ufinhet gå utover noen som aldri har gjort det noe eller vil ha noe med deg å gjøre.

Ha en nydelig kveld og bruk den til noe mer nyttig enn å være ufin mot meg.

admin

18.06.2011 kl.21:31

tusen takk!
ha en nydelig kveld du også =)

Linnea

18.06.2011 kl.22:56

Liker at du skriver så ærlig og rett fra hjertet! Etter all motgang du har har hatt- så har du virkelig reist deg igjen. Du er en inspirasjon!

Ønsker deg en nydelig helg med din vakre familie :)

Skriv en ny kommentar

hits