Drømme spisebord

Endelig etter fler uker med venting har spisestuebordet fra THG kommet i butikken. Jeg er så forelsket i det at det skulle ikke vært lov altså.. hehe...

 

Det finnes også i svart og koster rundt 7000-8000 kr. Jeg var sikker på at jeg skulle miste armene mine når vi løftet det--gud så tungt det var! Nå gleder jeg meg bare mer og mer til tidene hvor jeg skal bestille inn masse møbler begynner.. Blir dette suksess for meg skal jeg gi meg selv et slikt bord i bonus når det vi har er ferdig slitt ned av unger ..Jeg bare elsker livet om dagen, dette er så utrolig morsomt!

Husk dere, fra og med i morgen blir bloggen mer prioritert enn tidligere, noe som vil si at bloggen blir både bedre og mer innholdsrik på flere ulike temaer =)

Nå vil jeg også vise tips og ideer innen interiør og farger her på villapaprika, dere kan virkelig glede dere på den fronten dersom dere elsker interiør =)

9 kommentarer

Hanne Elisabeth

16.06.2011 kl.21:12

Spennende å følge bloggen din for tiden! Virkelig imponerende alt du får til! :)

Mette

16.06.2011 kl.21:23

Hvor mye bedre går det an at bloggen din blir?? ..Det hørtes nesten negativt ut, men det er ment 100% positivt. Jeg storkoser meg med bloggen din! Du skriver bra, har så mange flotte bilder og du inspirerer nok mange fler enn du tror!

Kjempefint spisebord! Jeg har virkelig troen på at det kommer til å bli suksess, Camilla. Du er så utrolig flink på mange måter, dette kommer nok til å gå over all forventning..

Og jeg gleder meg til flere tips og ideer på interiørfronten.. :)

Håper du får en videre fin torsdagskveld (er ikke så mye igjen av den, men). :)

nathalie

16.06.2011 kl.21:59

heisann :) hvordan er åpningstidene i butikken din? også lurer jeg på om det er noe du har: jeg har sett for meg noen stol puter til spise stuen min. de skal være hvite å litt "fluffy" gjerne med store bånd til å knyte fast.... hehe....

Mariann

16.06.2011 kl.22:28

Hei. Har fulgt bloggen din en tid nå, å synes den er kjempeinteressant!
Har et spørsmål på vegne av oss som bor på den andre siden av landet (nesten...):
Kommer det nettbutikk og evt. når?

Ha en fin kveld!

admin

16.06.2011 kl.22:48

hei hei, innen neste uke er nettbutikken oppe å går! da kan du kjøpe alt du ønsker via nett =) blir handlekurv og kasse å gå til på nett også =) hehe

solfrid

16.06.2011 kl.22:50

åh så mye fiint du har i butikken din=)

Iselin

17.06.2011 kl.01:12

Kjempe fin blogg!

Går det ann å kjøpe bare trekket på spisestue stolene? og evt hva er prisen?

Tonje

19.06.2011 kl.22:39

Hei Camilla!:)

Har fulgt bloggen din veldig lenge, og jeg må bare si at jeg er helt imponert over hvor fint du har det og for en fantastisk god mor du er for dine to små:) Jeg skulle ønske jeg bodde litt nærmere så jeg kunne kommet innom butikken din å sett, elsker stilen du har og skulle ønske det var jeg som hadde et så fantastisk fint hjem.
Det jeg lurte på er hva som e prisen på de to lysestakene med rosa lys i som står på bordet på det øverste bildet?

admin

20.06.2011 kl.09:19

hei hei. Så utrolig hyggelig å høre da =) blir helt rørt jeg.
De lyktene koster 1098,- pr stk =)

ha en fantastisk dag =)

Skriv en ny kommentar

hits