full omgjøring

Det å drive med interiør er ikke bare bare, mye må på plass, ting skal stemme og du har fra en kunde går inn i døren i butikken å ut igjen 5 sekunder på å gi et godt første inntrykk... Det sist nevnte er det du jobber for å oppnå og ønsker å gi.

Ckinteriør har vært en berg og dalbane for meg så langt, alt jeg ønsker å få gjennom og på plass tar grusomt mye med tid, våkennetter er det nesten hele tiden, selv om jeg har en veldig god følelse på dette. Tall og økonomi har fått en helt annen betydning for meg. Selger jeg ikke nok varer med i fremtiden---nei så har jeg ingen jobb ei heller inntekt. "Man må satse for å vinne" er det ikke det de sier?  Det er rart hvor mye som faktisk betyr noe når man skal begynne med noe og bygge det opp fra starten av selv. Det at du blir din egen sjef er nesten litt skummelt, hvem rydder opp hvis jeg gjør feil eller ikke forstår noe?

Jeg er overlykkelig for at jeg har fått denne muligheten, ikke missforstå meg, men reddselen,lykken og gleden følger meg hver dag.( noe jeg tror bare er sunt) ...

Heldig er jeg, min far er grunder og har bygget opp mye i sitt liv, min mann er dyktig og utrolig flink til å hjelpe meg, jeg har gått i møter for veiledning og hjelp og sist men ikke minst en haug av fornøyde kunder( også kommende håper jeg) pluss flotte  leverandører med varer jeg føler kan selge kjempe bra! Min familie og venner består av både regnskapsførere, tollere, revisorer, sykepleiere, selgere, elektrikere osv osv, når man slår sammen alt dette er det utrolig hvor mange gode råd man faktisk kan få med på veien.

Nå skal jeg ha full omgjøring her, mye skal på plass og tiden strekker knapt til...Jeg er i himmelen, dette er utrolig spennende!

Har du noen tips og gode råd å gi dersom du selv har startet noe mottas tips og råd med stor TAKK!

Ha en nydelig dag da, dere! etterpå kommer det mange nye og spennende bilder , nyt dagen frem til vi skrives igjen!

14 kommentarer

Christina

16.06.2011 kl.10:01

Synes du er tøff jeg.. Stå på!! Vi trenger flere som starter for seg selv.
At du er realistisk og tenker på ting som kan skje er bare bra spør du meg. Da har du beina godt planta på jorda og du kan lykkes i det du gjør.. :)
Men stopp litt opp nå og da og tenk over hvor heldig du er også, som har mulighet til å gjennomføre drømmen din. Ikke minst at du har en flott familie i ryggen!

Stå på videre..
Klem fra
Christina

Lisa Maria

16.06.2011 kl.10:02

Hei Camilla..

Jeg bare lurer på om du har noen andre som jobber for deg? Eller er det KUN deg i butikken fra den åpner til den stenger? Uansett syns jeg du er kjempetøff! Guri malla, kunne ønske jeg hadde hatt like mye energi som deg.. Håper hvertfall du tar deg en ordentlig ferie, uten noe mas fra blogg og butikk! Legg fra deg tlf hjemme og bare forsvinn i en time eller to (hvis du klarer, jeg blir hysterisk hvis jeg ikke finner mobilen min :/ )

Uansett, ønsker deg og din familie en fantastisk sommer!

Jenny Therese

16.06.2011 kl.12:15

Jeg er full av beundring for at du har fulgt drømmen din, tatt sjansen og satset på noe du brenner for!:D Det er kjempetøft gjort av deg!:D

solfrid

16.06.2011 kl.12:41

så spennende, syntes du er flink jeg=) gleder meg til bilder=)
ha en fin dag.

Janne

16.06.2011 kl.13:27

Ville bare si at du er en stor inspirasjon for meg. Det du har fått til, med to små barn, er helt utrolig! Selv designer jeg og lager egne smykker, og drømmen er å åpne en liten butikk etterhvert. Takk for at du viser alle oss lesere at man kan klare det man vil, så lenge man jobber hardt for det :)

line

16.06.2011 kl.14:50

kjempe spennende!;)skjønner godt at det er skummelt jeg, man satser så utrolig mye for å få det til og man har ingen garanti! du har en fast kunde her i hvertfall;) stå på camilla!:)

Kakemonsteret

16.06.2011 kl.14:56

Det er orddelingsfeil i headeren. Interiør Blogg er feil, det heter Interiørblogg.

admin

16.06.2011 kl.15:17

det er vi som jeg tidligere har sagt veldig klar over. Vi er ute etter treffet på Googel og da er det slik det treffer flest og det som søkes på =) så til det går av seg selv må det dessverre være slik.

Pie

16.06.2011 kl.16:56

Godt å skryte av familien sin =D Er de som hjelper og støtter når man trenger det.
Ha en riktig så fin dag...

Tanja

16.06.2011 kl.17:18

Så utrolig flink du er Camilla..Stå på!!:)Klem

Ragnhild

16.06.2011 kl.19:26

Hei Camilla! Synes det virker som du gjør en glimrende jobb allerede jeg:)

Et engelsk uttrykk lyder noe sånt;

Fail to plan - plan to fail:) Viktig å tenke langsiktig.

All ære til deg Camilla, lykke til videre, jeg er sikker på at du vil lykkes med alt du driver med:)

Love Lemon

16.06.2011 kl.19:37

Herlig å se jenter med ben i nesa. Jenter som våger å stille seg på utrygg grunn.

Den som intet våger, intet vinner. Stå på!
Jeg følger spent med videre. :-)

Barnetoppen

16.06.2011 kl.21:00

Hei! Kjenner meg igjen i mye her, er selv i startfasen. Våkenetter blir det nok av! Om du ikke alt har gjort det, sjekk ut Kvinnovasjon Østfold. (http://kvinnovasjon.no/ostfold-og-follo)Mye hjelp og kurs++å få der:) Stå på!

Inge

17.06.2011 kl.04:19

Flotte greier det her Camilla. Stå på.

Skriv en ny kommentar

hits