Deilige dufter

God morgen Norge. Hvordan har deres dag vært så langt(?)bra håper jeg ...

Jeg har sittet i tlf fra jeg stod opp, det er så mye som skal på plass og for en jobb det er.. Jeg gleder meg til den dagen alt papirarbeid og det skriftlige er på sin plass.. Små ting man ikke trodde ville ta noe tid er overraskende nok det som tar mest tid.. Puhhh.. Ja ja, hva gjør en ikke for å oppnå drømmen sin og for å nå langt?

Idag er dagen jeg føler jeg har fått oppleve Norges svar på dårlig kundebehandlig og følelsen av verdens beste behandling minutter senere. Det er rart hvor stor forskjell det kan være å bare få en annen person på tråden. Noen er flinkere enn andre.. Heldigvis =)

Men over til noe helt annet.... Nemlig deilige dufter!

Jeg skrev igår at jeg hadde duften av lavendel i stuen min, en duft jeg er sikker på at mange av mine lesere elsker like mye som meg. Jeg er av person veldig skeptisk til dufter fra lys jeg ikke kjenner til, men duftlysene som er tatt inn fra Lama er virkelig nydelige i duften og blir ikke for "skarpe" ..

Jeg har nå den siste mndén prøvd ut de forskjellige luktene for å selv vite om jeg kan gå "god" for dem, noe jeg med hånden på hjertet kan. Jeg har brukt duftlysene til Durance tidligere ( tror navnet skrives slik) og har vært veldig fornøyde med dem, men LAMA sine duftlys synes jeg er mye bedre. Ikke pga jeg selv har de , men pga jeg bare har fått gode tilbakemeldinger på dem samt elsker dem selv. Duftene jeg har og kan anbefale er ;

Lavendel; den er frisk og myk i lukten. Duften sitter i romme i lange stunder, men lukten er ikke skarp og kvalmende. Lavendel har vært bestselgeren så langt.

Grønn te; den er noe mildere enn lavendel og lukter "søtsåpe" , den er rett og slett nydelig i duften.

Røde bær; denne er min favoritt, den lukter så utrolig godt og friskt, en herlig duft av sommer.

Prisen på duftlysene er 159,- .. Er det noe dere lurer på eller ønsker å vite er det bare å sende meg meld på Ckinterior@hotmail.no

Ha en nydelig dag da, dere!

5 kommentarer

Maria

14.06.2011 kl.21:32

Hei!
Når kan du legge ut oppskriften på den kebaben du spiser? Eller der det sånn take away du kjøper? :)
Kejkt om du svarer... :D

Lene J

14.06.2011 kl.22:56

Elsker duftlys! :) Skal definitivt prøve ut Lama sine.

Linn

14.06.2011 kl.23:22

Sånne vil jeg og ha meg :-)Skulle ønske jeg bodde nærmere butikken din... Da hadde jeg vel nesten bodd der :)

admin

14.06.2011 kl.23:41

hei hei, kebaben kjøpes ute fra en plass som heter flora kebab, den kan absolutt anbefales =)

admin

14.06.2011 kl.23:44

det er bare å komme på besøk en dag, leier ut butikken, så her er det bare å flytte rett inn.. he he.. neida, men er du i Fredrikstad en gang er du velkommen =)

Skriv en ny kommentar

hits