FAVORITTKJØP !

Det beste med å være på shopping er å finne alt i riktig str og at alt passer. Igår hadde jeg virkelig en lykkedag alt jeg så etter fant jeg. *wiiihii* ...Siden vi om få uker setter snuten ned mot varmere strøk var sommerklær og shortser det som stod på handlelisten. Mellom alle de lange buksene fant jeg shorts etter shorts, skjørt etter skjørt..OG det beste(!) alt var i lyse delikate farger med blonder..I´m in heaven!

Favoritt kjøpet ble denne søte shortsen.

Jeg har rett og slett forelsket meg i de nye søte sokkene mine.. Føler meg som en "ballerina" når jeg tripper rundt i dem.

Shorts- vero moda, jakke- marc by marc jacobs ,topp-bik bok. Pumps - Bianco . Sokker - Gina tricot.

10 kommentarer

Helene

13.06.2011 kl.00:47

Bloggen din ser bare helt fantastisk ut!! Delikat og fin :)

admin

13.06.2011 kl.00:48

så utrolig hyggelig å høre, tusen takk =)

Silje

13.06.2011 kl.10:14

Får du aldri nok av dine innkjøp, om det så er nye sofaer eller merke klær. Nå vil du ha hytte også... Mye vil ha mere....

Tonje

13.06.2011 kl.12:53

Hei

Ville bare si at du virker som ei flott jente/mor og kjæreste.Har fulgt bloggen din i lang tid,men aldrig kommentert.
Syntes du har mange mye stygge tilbakemeldinger.Heldigvis virker det som du klarer å fokusere på alle positive folk skriver.
Grunnen til jeg skriver er som følgende.Du skal vite at du har inspiret med så mye.Blir så glad når jeg leser bloggen din.
Har alltid likt å pynte opp hjemme,men aldri visst/fått til å få det som jeg vil.Her har jeg fått fantastisk hjelp av deg ved å lese bloggen.Nå har jeg endelig fått stua som jeg vil:)) Takk for det.
Fortsett den gode jobben du gjør.Gleder meg til vi skal begynne på soverommet i sommer.
En liten tur til Sverige skal vi også,å da tenkte jeg å ta en tur innom butikken din:)
Ha en flotters sommer,klem fra Tonje

admin

13.06.2011 kl.12:58

hei hei.
Hva poenget ditt med å kommentere til meg her på bloggen min ang en status jeg skrev på facebook fatter jeg ikke. Hvorfor heller ikke kommentere der? Men over til det som står skrevet; " jeg har lyst på hytte på fjellet <3" betyr ikke nødvendigvis at vi skal kjøpe en eller kommer til å gjøre det med de første årene. Drømme må vel alle få lov til. Jeg har liksom aldri helt skjønt poenget med å blande meg oppi alle andre og hva de bruker tid eller penger på, men det skyldes vel kanskje det faktum at det jeg har nok med mitt eget og trives såpass med mitt eget liv at alle andre skal få lov å leve sitt på sin måte.

ha en nydelig dag kjære deg =)

Marianne

13.06.2011 kl.14:01

Silje: Det er noe som heter å " unne noen lykke og glede" . Sånn generelt så synes jeg det er mange som ikke klarer å være glad på andres vegne.
Om man har råd til å kjøpe seg ting og klær man ønsker ,ja så må mann jo få lov til det. Hvorfor skal en person med god økonomi leve livet til en som må spare.Mulig dette kan oppfattes slemt ,men det er ikke slik jeg mener det. Poenget er: Vi har vært vårt liv og tar våre egne valg.

Slankemamma - 22,6 kg :)

13.06.2011 kl.19:39

Fy fader, den shortsen var bare rålekker ;)
Hmm over til noe annet.. Kjipt å se at en av dine FB-venner tydeligvis ikke er en "venn" likevel! Skikkelit teit å komme m slikt her!

Lene J

13.06.2011 kl.21:38

Kjempefin shorts! :) Elsker blonder!

Moi

14.06.2011 kl.07:23

Minnes du skrev en gang at du veier 65 kg? Det kan vel ikke stemmes? synes du virker så nett og slank. Ville heller trodd 55 kg.

Lekker outfit da!:-)

admin

14.06.2011 kl.11:58

Siden den gang har jeg nok gått ned litt. Jeg ligger på mellom 59-62 alt etter hvor usunn eller aktiv jeg er =) Når det er sommer og sol er jeg mer ute, sykler turer, går mer turer og sitter mindre stille og inne. Jeg har en dårlig uvane på vintern å spise alt for mye godis og fastfood, bli en sofagris og sitte alt for mye stille.

Skriv en ny kommentar

hits