mamma & pappa igjen.

Når man drar på små turer er det alltid deilig å koble av å bare være kjærester og kun Camilla og Håkon. Vi hadde skikkelig godt av å komme oss litt bort, være unge, føle livet og hverandre på andre måter enn hva vi i det daglige gjør hjemme. Det er rart hvor stor betydning små ting kan få når man til daglig ikke har de samme mulighetene. Bare det å sitte 1 time ved bordet å prate etter maten er ikke daglig kost hjemme hos oss. Ungene ønsker helst at det skal skje noe til en hver tid og de vil gjerne ha oss med på det, slik som unger flest er. Vi har det siste døgnet bare tatt livet helt med ro, opplevd nye sider av hverandre og snakket ut om alt og ingenting. Hva er ikke bedre enn å starte på nytt med blanke ark, hele livet foran seg og fortiden som en lærdom og et avsluttet kapittel. Livet får man i gave kun 1 gang i livet, jeg har derfor lært at det er viktig å ta vare på hverandre og det man har sammen.

Mange trodde at vi var på bryllupsreise eller første "kjæreste tur" sammen slik som vi gikk å fniste, lo, pratet og koset. Ord kan ikke beskrive hvor deilig denne lille turen har vært for oss begge.

Vi startet dagen idag med en deilig frokost på hotellet.

Nå har vi fått begge barna i hus igjen, pakket ut av bagene og satt oss til i sofaen.  Jeg har litt lørdagsfølelse siden det er fri i morgen, hvor deilig er ikke det.(?)

Har dere hatt en fin helg så langt?

6 kommentarer

DIVAMAMMA.COM

12.06.2011 kl.20:21

Åh! Det ser ut som om dere har storkost dere. Jeg vil også :-))

Pippa

12.06.2011 kl.20:58

Alltid godt med kjærestetur :) Hva het hotellet dere bodde på?

admin

12.06.2011 kl.21:03

det er sant =) hotellet het Avalon =)

Monica

12.06.2011 kl.21:54

Hei Camilla! :)
Gratulere masse med butikk - når jeg neste gang skal besøke fredrikstad, skal jeg komme innom! Fra bildene du viser, har du mye lekkert å tilby :)

Ha en fortsatt fin pinse! :)

just me

14.06.2011 kl.01:34

så søte dere ser ut!håper dere har piffet opp forholdet litt mer,godt å ta seg en sånn tur:)ta vare på dere<3
hmm jo en ting til,,hvor er gifte ringen din:P? *må ikke svares*

admin

14.06.2011 kl.12:01

hei hei =)den ble på fredagen tatt av pga jeg reagerte på en håndsåpe og deretter klarte jeg å glemme å ta den på igjen. Først i dag morges husket jeg å ta den på igjen =)

Skriv en ny kommentar

hits