Spennende tider;)

Nå har jeg som de fleste leserne mine har fått med seg (forhåpentligvis)  at jeg har byttet plattform for bloggen min. Noe jeg synes er utrolig gøy er det faktum at jeg har doblet antall lesere på bloggen! Med byttet av plattform vil det komme endel nytt både i forhold til innhold, design og oppsett.

Jeg skal fra og med i morgen begynne å skrive om litt flere av de tingene som interesserer og opptar tiden min i tillegg til interiør. Kan da nevne følgende:

  • Mat og kosthold. I dette ligger det ukens oppskrifter, ukens matplaner(hver søndag). Dette er ikke noen strikt diett, men kun ett sunt og godt kosthold jeg følger for å kunne få nok energi og næring til å leve det livet jeg lever.Itillegg vil jeg legge ut tips og ideer til sunne gode alternative desserter og snacks.
  • Trening: De siste 2 mnd har jeg trent ca 2-4 ganger i uken hvor treningen min består av hjemmetrening med forskjellige øvelser da jeg som person ikke er noe glad i å dra på treningssenter selv om det er min nærmeste nabo(på jobben). Jeg har aldri vært en person som liker å stå blant masse ukjente mennesker å trene så derfor har jeg løst det på min måte. Programmet mitt og litt forskjellige tips og triks vil jeg dele med dere lesere uke for uke så kanskje noen andre også kan få glede av dette;)
  • Mote og klær: Jeg er veldig opptatt av mote og klær, elsker sminke å det ordne meg/ ta meg bra ut selv om jeg skal bare i butikken eller på jobb. Samtidig er jeg veldig glad i å kle meg behagelig og sofistikert  fordi jeg har 2 barn som jeg gjerne må løpe litt etter i løpet av dagen. Jeg vil poste ut mine outfits 2-3 ganger i uken da det har vært veldig mye forespørsler om dette. I tillegg vil det bli litt om trender som jeg følger og liker.
  • Interiør: Dette er og vil forbli hovedfokuset på denne bloggen fordi det er det jeg jobber med til daglig og er lidenskapelig opptatt av. Under denne kategorien vil det være ukas interiørtips, ukas tilbud i butikken, Farge og fargesammensetninger/trender og mye annet innenfor sjangeren interiør. Altså masse spennende;)

Bloggen vil også fortsette med det daglige som familie og barn som faller naturlig inn for meg siden jeg er mor;)

Som dere skjønner vil det bli noe for enhver, og de som liker bloggen fra før, håper jeg vil få enda mer glede av den nå i tiden fremover.;)

Ikveld vil jeg legge ut ukens matplan for oss i villapaprika så kan de av dere som ønsker også hente tips derfra gjøre det. Dersom det er noe dere vil jeg skal skrive om som jeg kanskje ikke har nevnt er det bare å så ifra =)

10 kommentarer

Elisabeth

12.06.2011 kl.19:37

Dette blir kjempebra, Camilla! Gleder meg til å følge deg videre, du ligger på favorittlista mi over bloggere, uten tvil:-)

Jeg er ikke så veldig interiørinteressert, men du blogger så variert at jeg finner alltid stor glede i å lese innleggene dine Klær/sko og familie er minefavorittemner herfra, elsker klessmaken din!

Håper dere har hatt ei fin pinsehelg!

Mvh

Elisabeth.

admin

12.06.2011 kl.19:45

Så utrolig koselig at du leser bloggen min og liker den så godt =) Jeg håper du vil få mye glede av din i tiden fremover også =)

Ha en fortsatt nydelig pinsehelg, vi har storkoset oss!

stor klem fra meg !

Linda

12.06.2011 kl.19:52

Må si jeg er svært imponert over denne bloggen. Og nå ser det ut til at den bare blir bedre og bedre... Har fulgt deg siden du var med på unge mødre og har selv to barn, men ikke halvparten av din energi... Kanskje det vil hjelpe med dine mat tips etterhvert? Uansett er det inspirerende å lese blogggen din. Noe jeg MÅ gjøre opptil flere ganger pr dag.
Lykke til videre...

Slankemamma, minus 22,6 kg ;)

12.06.2011 kl.19:57

Hei igjen Camilla! Så spennende d skal bli m alt du vil dele m oss ;)
Skulle gjerne hatt en "Husk meg"-knapp i kommentarfeltet her .. Tar så lang tid/mye å gjøre for å slenge igjen en kjapp kommentar :(
Ha en hyggelig uke :)

Mari Ringen Gråberg

12.06.2011 kl.20:11

Den nye bloggen din er kjempe bra til nå i allefall, gleder meg til å følge deg videre :) Men, du må endret navnet som kommer opp når du kommenterer tilbake, - i førsten så skjønte jeg nemlig ikke at det var deg ;)

ida

12.06.2011 kl.20:34

så utrolig supert..gleder meg til å følge deg videre :9 har virkelig vært noen spennende år som vi som har fulgt deg siden unge mødre har fått med oss..DU er virkelig supermom!Og superwoman?virkelig en inspirasjon :)

Ragg

12.06.2011 kl.22:09

det er famiilieeinnlegggene jeg liker best

Linn Elise

12.06.2011 kl.22:22

Hei

Jeg har fulgt deg siden unge mødre, og gleder meg masse til å følge deg videre. Stå på Camilla =)

Lene J

12.06.2011 kl.23:38

Gleder meg til å lese bloggen fremover, dette virker veldig spennende! :) Stå på!

solfrid

15.06.2011 kl.17:05

For et nydelig bilde av deg=) virkelig.

Skriv en ny kommentar

hits