Ny arbeidskollega

Jeg elsker virkelig min nye arbeidskollega, nemlig min nye mac book pro, den er super å jobbe med bildene mine på samt blogge!  Nå som jeg skal blogge så mye fremover har jeg litt å sette meg inn i,Men siden jeg er vant til både iPod og imac kommer dette til å gå kjempe bra! *i hope*....

(PS trykk på bildet for å få det større)

Teknologi er virkelig noe luksus.. Tenk hvordan det var å vokse opp før(?) uten mobil,uten Internett osv... Det må ha vært veldig rolig og lite stressende.. Idag blir man nesten helt utenfor dersom nette er nede eller tlf borte.

Ta idag som et eksempel; Mitt mobilnettverk (og mange fler sitt) fungerte ikke som det skulle, tlfér kunne ikke bli tatt imot eller ringt ut. Jeg følte meg så hjelpeløs og "alene" at det var helt kvalmt, tanken på å ikke være tilgjengelig var grusom...*tenkom dersomvissomatter* noe skulle ha skjedd og ingen hadde fått tak i meg.. Uff, det er rart hvor avhengig man faktisk kan bli av en liten tlf eller en pc...  Jeg må si at det nesten er litt skummelt, min iPhone har jeg med meg hver dag, den er det første jeg titter på når jeg står opp og det siste jeg ser på når jeg legger meg..Jeg må prøve å ta meg sammen, kanskje prøve meg 1 dag uten tlf å se hvordan det går.? Hmmm... Det hadde nok vært litt av en utfordring vil jeg tørre å påstå...

Hvordan er det med deg? er du avhengig av tlf og nett?

Vel, nå skal jeg nyte et deilig glass med hvitvin, se på film og kose meg i verdens beste armkrok. Helgen kunne ikke startet bedre.

Ha en nydelig fredagskveld da, dere.. Imorgen skal dere få bli med meg på litt små shopping i Gøteborg, vi skrives mer da!.

4 kommentarer

Marte

10.06.2011 kl.21:02

Hva er åpningstidene i butikken din?
Vært der både i går og i dag, men det har vært stengt :/ Var der relativt tidlig, før 3.

admin

10.06.2011 kl.21:22

Uff, så kjedelig da.. Du har rett og slett vært kjempe uheldig. Denne uken har jeg måttet ordne litt hos banken og vært og ordnet meg data + nettverk så 2 dager ble helt tatt fra meg denne uken... Jeg vil komme til å ha dørene oppe fra kl 10- 1630 de fleste dager og 12-19 på torsdager. Åpningstidene mine vil bli skrivet inn her på bloggen innenfor ck interiør til uken. Uken har bare vært et lite kaos for meg pga mye papirarbeid som jeg har måttet få ferdig og levert personlig. Til uken er jeg der de tiden jeg skal, men om du er i tvil er det bare å ringe meg på min jobb tlf 48214521, den har jeg med meg over alt og alltid svarer på.
ha en nydelig kveld =)

Marte

10.06.2011 kl.21:27

Skjønner du har mye å gjøre! Du er veldig flink :)
Da stikker jeg innom til uka! :D

God helg!
Åh, sånn ønsker jeg meg også :) Min Acer begynner å synge på siste verset :)

Skriv en ny kommentar

hits