Nedtelling

Denne helgen kommer til å bli verdens beste helg på flere mndér, gjett om jeg gleder meg(?) .. Denne helgen setter Håkon og jeg snuten inn måt Gøteborg og skal sjekke inn på Avalon, hvor vi skal ta livet 100% med ro. Her skal vi nyte tid med hverandre, spise god mat og bare kose oss sammen. Det å pleie kjærligheten må til en gang i blant og etter alt som har skjedd mellom oss skal dette bli ubeskrivelig godt!

Vi har vært på dette hotellet 1 gang tidligere for 6 mndér siden, det er rart hvor fort tiden flyr når man tenker tilbake på det...

Vil du vite mer om hotell Avalon i Gøteborg trykk HER.

Absolutt alt ved hotellet er delikat, maten er utsøkt og det at hotellet ligger midt i gågaten i Gøteborg med utrolig bra uteliv gjør det ikke mindre interessant. Jeg kan absolutt anbefale hotellet til de av dere som ønsker å dra på tur til Gøteborg og samtidig bo delikat og flott!

Shopping vil det nok bli bittelitt av det også, men siden vi skal til Spania om få uker må jeg passe litt på lommeboken min. hehe..  shoppingsenteret NK skal  ihvertfall tittes igjennom etter et par nye bikinier..

Nå skal jeg pakke litt, i morgen bærer det av sted til Halden med små trolla våre , gjett om de gleder seg!(?)

 

6 kommentarer

Anette

10.06.2011 kl.21:39

så kos da snuppa:) da må dere ha en riktig god tur og nuss masse på hverandre:)

Klen fra Anette og Isabel:)

Inga

10.06.2011 kl.21:49

Hei Camilla:)
Er det sånn at hvis du går tom for noen varer nå, så får du ikke fler inn igjen? Eller bestiller du opp mer når du går tom?
Hvor er vasen du har på spisebordet, på siste bilde ifra?
Ha en fin kveld:)
Inga:)

admin

10.06.2011 kl.23:07

hei Inga.
Mange av varene mine vil jeg få inn igjen, men noe er det venting på dersom de ikke har det på hovedlager. hvilken vase?
ha en nydelig kveld =)

Inga

10.06.2011 kl.23:17

Ok, det er bra:) som du kanskje skjønte kommenterte jeg på feil innlegg.. Dette skulle være på ditt nyeste innlegg.. Så mente vasen som er på spisebordet på ditt siste innlegg. ( nederste bilde)

:-)

admin

10.06.2011 kl.23:22

da skjønner jeg. Den er fra bomsterbutikken på gressviktorg =)

Gry Beathe

11.06.2011 kl.01:24

Hei :)
Jeg lurer på om du har noe greie på macbook air?? hvor mange tommer en din mac? :)

Skriv en ny kommentar

hits