God morgen!

Hvorfor har jeg den siste uken lagt meg så sent? Jeg ber om å få en tøff start på dagen morgenen etter.. Uff.. At jeg ikke lærer når jeg vet hvor slitsomt det er.(!) Ungene startet dagen med å krangle, jeg startet dagen med helt tett nese og Håkon med sår hals..Det perfekte "dream team".. he he...

Idag står oppgavene i kø på jobben, MYE skal ordnes og settes på plass. Fredager er og blir min yndlings dag, følelsen man får når helgen er rett rundt hjørnet er fantastisk, ikke sant ? ...  Selv om jeg jobber lørdager er fredagen likevel spesiell, spesielt fredags kosen med barna på kvelden. Den er magisk.!

Vel dere, nå skal jeg nyte en deilig frokost, lese litt sladder og deretter dra på jobb.  Til uken tenkte jeg å kjøre en tilbuds kampanje på noen flotte varer, men kjenner jeg meg selv rett vil nok varene med tilbud legges ut ikveld.. Dere kan bare glede dere, CK interiør har virkelig fått inn mye flott nå!

Ha en nydelig morgen da, dere! Vi skrives litt senere!  Sjooolaaahooopppp!

3 kommentarer

Slankemamma, nå - 22,6 kg :)

10.06.2011 kl.14:40

Kjenner til den der ;)
La meg kl 2.15 inatt og våknet å måtte opp 5.45 ! Gjeeesp ;)
Ha en hyggelig fredags :)

M

10.06.2011 kl.15:29

fantastisk blogg og fantastisk dame:) Kjempemoro å følge deg og bloggen din. Vil gi deg et tips om at interiørblogg skrives i et ord;) (med tanke på overskrifter i bloggen)

DIVAMAMMA.COM

10.06.2011 kl.16:44

Gleder meg til å se hva for noe flott du har i butikken...

Skriv en ny kommentar

hits