The color of love

Etter å ha hengt i skapet i snart 2 år uten å bli brukt, har  min røde trench coat nå kommet frem igjen.. Jeg Kjøpte kåpen på salg etter jeg fikk Mathilde, med 1 tanke " den vil jeg sikkert få brukt for en gang(?). Jeg hadde rett! Takk og lov for noen impulsive salgkjøp!! Trench Coat´n min passer perfekt til mine røde pumps fra Bianco.. Sommer er tiden for farger og i år har jeg valgt å faktisk være  fargerik.. Litt ihvertfall..

Snart venter 2 uker i Spania på meg, der skal jeg trippe gatene rundt etter fargerike sommerklær.. Hmmm... Hvordan vil dette gå.(?).. Jeg ender vel opp som et "fargekart" når jeg er ferdig ..he he.. Butikkene i Alicante har aldri vært meg imot.. Apropos shopping og butikker, er det noen av dere som vet om noen  bra butikker i Alicantes og Torrevieja sine gater blir jeg kjempe glad om dere ønsker å dele de med meg... Alle tips mottas med stor TAKK !

12 kommentarer

Lisa

09.06.2011 kl.23:49

Når reiser du til Spania? Jeg reiser ned nå på søndag, vi har leilighet i Torrevieja :) Anbefaler ihvertfall handlesenteret Habaneras :) I byen Torrevieja er det egentlig en god del bra butikker, men de ligger så spredt, litt tungvindt, men d er bare å spassere gjennom gatene.

Me

09.06.2011 kl.23:53

Har du vært på Habaneras utenfor Torrevieja? Det er et kjøpesenter uten tak(!), med en del fine butikker (Zara, Stradivarius, Bershka, Mango, masse skobutikker etc).. Vi kjører alltid dit etter strandtid om vi ikke har andre planer! Mye mindre pes enn å stresse rundt i de små gatene i Torrevieja, som alltid er full av mennesker! :P

Me

09.06.2011 kl.23:55

Og forresten: Vil anbefale å kjøre til Cartagena eller Murcia, og handle i gågatene der! Kjempekoslig, og kjempemange fine og innholdsrike butikker. Spesielt Cartagena har veldig rolig og avslappet atmosfære :o)

@catrine

10.06.2011 kl.00:53

Det er et kjempe fint kjøpesenter like utenfor alicante! La marina! de har absolutt alt! Skal selv ditt og fråtse i løpet av en uke! gleder meg like mye hver gang!! :D det er verdt turen ditt! + at de har en kjempe stor lekebutikk til oliver og mathilde! ;-)
kos dere masse :)

admin

10.06.2011 kl.01:22

hørtes supert ut. =) Tusen takk for tipset =)

Elise Mathilde

10.06.2011 kl.05:21

Habaneras som allerede er nevnt et er utrolig flott senter! Handlet masse på både stradivarius, bershka og mango.. og sist men ikke minst: ZARA HOME!!!! LYKKE <3 De har så utrolig mye fint :) Selv fikk jeg litt problemer ift bagasje, så anbefaler en ekstra kolli hjem:) De har også vanvittig god is på "takterrassen" og eget tivoli til ungene, samt wi-fi zone. Kos dere masse! Selv var vi i Villa Martin Orihuela 3 uker i april - herlig :) Tar gjerne i mot tips selv ift steder og reise når man er ved alicante kysten. fikk noen tips av din svoger før vi reiste ned(felles kjente altså:)) men om du vet om noe spes egnet for barn, mottas tips med takk for neste års tjuvstart på sommern :) Gratulerer med eget domene, siden er kjempefin! Søt trench også - Ha en super fredag!

Tessa

10.06.2011 kl.10:08

Gleder meg til å høre tilbudene, håper de kommer i kveld ;)
Var koselig å prate med deg i butikken din her om dagen! Du virker som en utrolig flott jente!!

Name (required)

10.06.2011 kl.10:42

HABANERAS!!! som mange allerede har nevnt :-)

Sara Maria

10.06.2011 kl.10:58

Wow! Så fin du e i rødt! Den va lekker den jakka der !! Kjekt å bruke litt farga no på "sommaren".... gråvær og tåke! jaja! God tur til Spania! E bare "litt" misunnlig! ;)

Kriss

10.06.2011 kl.20:04

Habaneras ja!:) Også er det en del bra butikker i handlegata i torrevieja!:D Var der nå i mai!

Helene

12.06.2011 kl.00:52

Jeg har ett tips: ikke dra til torrevieja! Stygt sted og bare harry folk som ikke har råd til å dra til et ordentlig sted som feks Marbella.

admin

12.06.2011 kl.10:54

Gud så umodent og barnslig kommentar, men ha de jeg vært deg og hadde vært så fin på det som du etterlegger deg i denne kommentaren at du er, ville jeg vel heller anbefale deg å dra en tur til monakko, en plass du kan leke deg med likesinnede. Ha en nydelig dag kjære deg.

Skriv en ny kommentar

hits