Sjokolade & vanilje...

Nei ikke som i sjokoladepudding og vaniljesaus, men som i vår "røde" tråd igjennom huset. Jeg elsker farger, spesielt etter at jeg fikk sansen for turkis og lyseblått. I morgen kommer varene mine fra THG og med varene følger det med en liten privat bestilling.. Nemlig den turkise bollen på stett  som fikk meg trollbundet så fort jeg la mitt blikk på det på messen i januar. Det å bryte av med noe turkis i en ellers "brun-hvit" stue skal bli veldig tøft. I can´t wait!

Etter at sofaen i spisestuen ble solgt og hentet ble plassen så utrolig mye større og stolene fra IKEA har virkelig gjort sin nytte. Jeg er super fornøyd med dem og det nest beste med det hele, jeg har to trekk til dem, så her kan jeg bytte trekk på dem så mye jeg vil.. (Om du vil lese mer om stolene trykk HER )

Nå som det er sommer og sol har jeg en svakhet for lyse ting, men med to barn i huset skal jeg ikke stikke under en stol at det er en liten utfordring.. hehe.. Spesielt når vi spiser spagetti eller annen RØD saus... Jeg har valgt å legge to håndklær i stolene som ungene sitter i, men kjenner jeg meg selv rett vil nok trekket byttes ut med det mørke snart..Etter å ha vasket hvite trekk 2 ganger siden 16 mai begynner fru Kvarsvik å bli en smule lei "trekkløse" stoler annenhver dag.. Vi får se hva som skjer, merket jeg begynte å klø litt i fingertuppene nå som jeg skriver om det. MEN nei, de får være hvite en stund til.

6 kommentarer

Maje Morphine

09.06.2011 kl.22:17

Det blir nok tøft med en turkis bolle som skiller seg ordentlig ut ;) Og at du vil trekke om til den mørke kan jeg igrunn skjønne veldig godt! Er vel en grunn til at med hvite møbler og stoff følger det en god del vasking ettersom det ikke skal mye til før det blir ordentlig møkkete! Men på en annen side, med 2 små barn i hus blir det jo møkkete uansett hvilken farge det er ;)
Er morsomt og se at du har fått eget domene da :) Har egentlig lyst på det selv, men det koster vel ratt no kroner og det gidder jeg ikke enda :p
Ønsker deg en riktig fin kveld videre, Camilla <3

Irene

09.06.2011 kl.22:49

ååååh, stua di er fantastisk :D

Charlotte

09.06.2011 kl.22:52

Du har det så utrolig vakkert hos deg, Camilla! Du er en stor inspirasjon!

Johanne

12.06.2011 kl.11:34

Shoppingsenteret 'el corte ingles' er deffinitivt et bra sted. De har etasjer med klær og sminke fra en hel haug med merker, og ikke bare en spesiell butikk. De har også man og barneavdeling, men lagt mest vekt på dame.

Sfera er også en fantastisk butikk hvis du finner den. Masse accsessories, og dødsfine sko. (!!!)

Berska- litt billigere butikk, men med masse fint. Prisene er ofte billige, men kan være dyre.

Zara- denne butikken finnes jo i Norge også, men med tanke på at det er spansk, finnes butikken overalt! Og utvalget er mye større enn her hjemme.

Det var de jeg kom på i farten, men håper det kommer til nytte, og at det hjalp. :-)

Johanne

12.06.2011 kl.11:51

Opsi. Det over var til butikken du kan besøke i Spania, men skrevet i feil kommentarfelt:)

MonicaUE

14.06.2011 kl.21:19

sjekk ut bemz sine hjemmesider, der selger de trekk til Ikea stolene dine i alle slags stoff og farger:)

Skriv en ny kommentar

hits